Podle obchodního rejstříku si Ondřej Brzobohatý nechal 20. května změnit jméno. Z jednatele společnosti Ondřeje Brzobohatého se stal Ondřej Gregor po mamince Haně Gregorové! Proč? Co k tomu sympatického hudebníka a herce vedlo?

„V poslední době se mé možnosti tvořit v zahraničí výrazně množí, a tak jsem se rozhodl k ráznému kroku. Ke svému jménu, na které jsem pyšný a věřím, že jsem za svou kariéru jeho čest ničím nepoškodil, si přidávám jméno další, Gregor. Moje celé jméno tedy zní Ondřej Brzobohatý Gregor. Ve své umělecké formě pro zahraničí Ondřej B. Gregor. Důvody k takovému rozhodnutí jsou postaveny nejen na pragmatickém základě mé umělecké kariéry, ale i na velké lásce k mým rodičům, jejichž obou dvou jmen budu hrdým nositelem,“ snažil se Brzobohatý vysvětlit radikální změnu v prohlášení. Ve výpisu však stojí pouze Ondřej Gregor... po příjmení Brzobohatý není ani památky.

Výpis z obchodního rejstříku
Autor: or.justice.cz

Od smrti Ondřejova otce Radka Brzobohatého uběhly téměř čtyři roky. Ondřej po něm zdědil nejenom podobu, ale také neodolatelný šarm a talent. Podle dokumentů se však otcova příjmení zbavil.

Fotogalerie
7 fotografií