Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Trumpovi na „útěku“ z Floridy: Po Melanii zamířil do New Yorku i dvoumetrový syn Barron

Aktualizováno -
8. července 2021
14:38
Autor: Darina Jíchová - 
7. července 2021
12:12

Po dlouhé odmlce se na veřejnosti znovu ukázala bývalá první dáma Spojených států Melania Trumpová (51), vyšla si na pochůzku v New Yorku, kam před několika dny dorazil také exprezident Donald Trump (75). Slovinská exmodelka předvedla štíhlé nohy v úzkých bílých džínech, milované podpatky vyměnila za balerínky a pochlubila se světlejším „plážovým“ odstínem vlasů, uvedl list Daily Mail. Trumpová z Floridy nepřijela sama, v New Yorku je také Barron (15), jediný potomek z exprezidentova třetího manželství. Trumpův nejmladší syn neuvěřitelně vyrostl, exprezident potvrdil, že má doma opravdového „výrostka“, když oznámil, že Barron má 200,66 centimetru.  

Cesta Trumpové do New Yorku ukončila dohady o tom, zda spolu bývalý první pár tráví či netráví léto, Trumpovi po odchodu z Bílého domu přesídlili na Floridu do resortu Mar-a-Lago, exprezident ale před horkým létem utekl do New Jersey. Manželka ho zprvu nedoprovázela, zdá se však, že manželé už jsou zase spolu.

Fotografové v úterý přistihli Trumpovou u manželovy výškové budovy Trump Tower. Někdejší první dáma byla velmi ležérně oblečená v bílých džínách a tričku stejné barvy, model doplnila o béžové sako značky Burberry a balerínky od milovaného designéra Christiana Louboutina, které ji vyšly na téměř 14 tisíc korun.

Prezidentský pár se synem Barronem. Prezidentský pár se synem Barronem. | Reuters

Barron je čahoun

Barron Trump v New Yorku překvapil svou výškou, zdá se, že během lockdownu ještě vytáhl a nyní se doslova tyčí nad svou matkou. O Trumpové se přitom rozhodně nedá říct, že by se svými 180 centimetry byla malá, její syn má však už přes dva metry, proto vedle něj bývalá modelka vypadá jako „drobek“.

Barron výšku zdědil i z otcovy strany, Trump rád zdůrazňuje, že měří 190 centimetrů. Také Barronovi sourozenci, exprezidentovi dospělí potomci z předchozích dvou manželství, zdědili jeho výšku. Nejmenším synem v rodině je nejstarší Donald junior, který má „jen“ 185 centimetrů, prostřední Eric byl se svými 195 centimetry donedávna největší z Trumpových dětí. Ivanka měří 180 centimetrů a vůbec nejmenší ze sourozenců je se 173 centimetry Tiffany.

Pod ochranou bodyguardů a slunečních brýlí

Nicméně vůbec nejdražší položkou celého outfitu byla zřejmě kabelka od Hermese, která stojí přes půl milionu korun. Do víru velkoměsta si sice nevzala své oblíbené jehly, nechyběly však sluneční brýle, za kterými se skrývala i během manželovy prezidentury. Překvapila také o několik tónů světlejšími vlasy. Trumpovou doprovázela početná ochranka. 

Bývalá první dáma si se synem vyrazila ve středu na procházku po New Yorku, a dala tak odpověď na otázku, kde je Barron. Trumpová vyměnila úterní bílý outfit za černobílý, zatímco Barron se jako klasický teenager předvedl v tmavé kombinaci – džíny a mikina. Jeho „model“ zpestřila oranžová vintage taška značky Louis Vuitton a Richard Prince za 86 tisíc korun. Novináři podotkli, že v minulosti ji nosila Trumpová.

Bývalá první dáma USA Melania Trumpová. Bývalá první dáma USA Melania Trumpová. | Reuters

Trumpovi žili v New Yorku až do voleb v roce 2016, Trump následně po inauguraci v lednu 2017 přesídlil do Bílého domu, Trumpová stěhování oddalovala až do června, objasnila, že nechtěla syna vytrhnout ze zajetého režimu a narušovat mu školní rok. V lednu 2021 se ale rodina do New Yorku nevrátila, jejich kroky z Washingtonu, D. C. místo toho vedly na Floridu. Kromě exprezidenta s rodinou se tam přestěhovaly také jeho dcery, starší Ivanka a mladší Tiffany.

Cesta Trumpových do New Yorku přišla krátce poté, co byla jejich firma Trump Organization obžalována společně s jejím dlouholetým finančním ředitelem Allenem Weisselbergem z rozsáhlých daňových podvodů.

Video  Donald Trump opouští Bílý dům  - Reuters
Video se připravuje ...

yokky ( 8. července 2021 16:59 )

Zobrazit celou diskusi