Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Podcast: Garáž si přestavěl na šmajchlkabinet. Nyní Tomáš staví pokoje k erotickým hrátkám na zakázku

Video se připravuje ...
Autor: pdc, ub, jim - 
9. února 2024
17:00

Páry s dětmi to znají. Pokud mají chuť na dovádění oba, není často vhodná doba nebo jsou poblíž děti. Tomáš Dopita rozlouskl tento oříšek po svém. Přestavěl garáž na místnost pro potěchu a s firmou Pleasure Rooms začal na míru stavět erotické pokoje pro zákazníky. Jak to pomohlo jeho vztahu s manželkou a co mu na BDSM pokojíček řekla rodina?

Za nápadem na novou firmu stála únava, nuda a Netflix. Manželka Tomáše Dopity se totiž jeden večer svalila do gauče a zadala na streamovací platformě náhodné vyhledávání obsahu. Spustila se jí realitní show, v níž odborníci lidem postaví místnost pro jejich milostné hrátky. Tomáš měl firmu na stavbu kuchyní a brzy jako šikovný řemeslník zíral vedle ženy, co v Americe dokáží.

Video Už budu! Celý rozhovor s majitelem firmy na stavbu pokojů pro dospělé - pdc, ub, Jedlička, Železný
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Oni sami řešili podobný problém, že měli chuť na dovádění, ale kvůli dětem a ukrajinské rodině, kterou u sebe kvůli válce na Ukrajině dočasně ubytovali, na to nebyl úplně prostor. „Když jsme s manželkou chtěli mít hezkou chvíli, tak jsme, nekecám, museli do práce. Což bylo naprosto strašný. Jeli jsme do studia a říkali si, že to je jako před třiceti lety, když nám bylo sedmnáct,“ smál se Tomáš. Peníze za hotely se jim také nechtěly utrácet a pak přišel dokument.

V stavbě jejich vlastního pokojíku jim hodně pomohla i domina Aradia, která již byla hostkou podcastu Už budu! Ta manželům ukázala svoji rozsáhlou mučírnu a veškeré své vybavení, které za roky nasbírala. Pak přišla další otázka - kde pleasure room doma postavit? „První, co mě napadlo, byla půda. Je to čtvrtina baráku, to je nějakých 50 m² parády. Tak jsem tam normálně vylít, když mám něco odnést na půdu, tak to trvá týdny a teď jsem tam byl za tři minuty. Já si tam stoupl a hlavu měl úplně nakřivo. Tady by to nešlo,“ vzpomínal Tomáš. Musel tedy hledat jinou místnost.

Moderátorka Zorya Blue vydala Knihu moderní sexuality UŽ BUDEŠ? Ulov si svou knihu tady! Děkujeme, že nás sledujete, odebíráte a hodnotíte. Můžete nám napsat, co si o podcastu myslíte, nebo doporučit hosta na bleskpodcasty@cncenter.cz

Vybral proto garáž, kde se mu prý válel jen nepořádek. Zmenšili ji tedy na půlku a vznikl jim prostor tři a půl metrů na tři metry. Začal si rozkreslovat, jak by vysněná místnost vypadala - od podlah, přes umyvadlo po osvětlení „a zjistil jsem, že je to obrovský problém, protože budu potřebovat obkladače, tapetáře, elektrikáře a instalatéra,“ jmenoval řemeslníky, přičemž v Praze se na ně čeká i půl roku. Proto se rozhodl, že si místnost postaví sám. Když bylo hotovo, našel šikovný plán, jak ji zakamuflovat před dětmi a zbytkem rodiny.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.