Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bývalý bezdomovec natočil dokument s bohatou influencerkou: Červenému kříži dala poukaz Gucci

Autor: jžk - 
19. února 2022
20:17

Bývalá modelka a influencerka Amanda Croninová (45) ukázala svůj život v novém dokumentu „The Millionairess and Me”, který natočil bývalý bezdomovec, který dokonce seděl v kriminálu!

Bývalá modelka Amanda (45) je jednou z nejbohatších žen v Británii. Miliony získala rozvodem s monackým energetickým magnátem Markem Daechem, s nímž se rozvedla v roce 2019. Milionářka má sbírku šperků za 10 milionů liber a koupelnu se zlatými kohoutky a Bentley za 150 tisíc liber! V nově vzniklém dokumentu se svým bohatstvím chlubila bývalému bezdomovci Martinu Readovi, za což schytala od veřejnosti kritiku.

Martin, filmař, který strávil nějaký čas bez domova a dokonce i v base poté, co v 16 utekl z domova, navštívil s rádoby celebritou řadu luxusních podniků. Mimo to se ale zastavili i v charitativním obchodě Červeného kříže, kterému Amanda darovala Gucci poukázku a několikatery sluneční brýle značky Dior. Označila se také za nejstylovější ženu na světě, když pomáhala zařídit výlohu, před kterou zaparkovala svým luxusním Bentley.

Vedoucí obchodu trefně poznamenal, že si žena neuvědomuje svou moc, když obchodu darovala poukaz v hodnotě 8500 Kč, díky kterému by mohla zafinancovat chod záchranky až na týden. Když se Martin Amandy vyptával, zda si myslí, že by bohatí lidé měli platit vyšší daně, odpověděla, že bohatí mohou společnosti přispět jinak. „Kdyby bohatí lidé museli platit vyšší daně, prostě by se vzali a odstěhovali se do Monaka nebo na Bahamy,” konstatovala.

Svým komentářem vyvolala spoustu pobouřených reakcí. „Chudáčci zazobanci. Vyženou je z jejich země kvůli vysokým daním a to je pro ně nepřijatelné, tak si radši koupí tašku za 200 tisíc. To je zaručeně lepší než platit daně, které by financovaly zdravotnictví nebo školství,” rozhořčil se jeden z komentujících. Celková forma zpracování dokumentu je však televizními diváky hodnocena pozitivně a sledující se již těší na další díl.

Když milionáři prozradí, jak trávili lockdown, sociální sítě to neunesou. Tentokrát to schytala herečka Gwyneth Paltrow.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi