Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Zlatokopka, nebo pravá láska? Žena začala chodit s vězněm, který jí kupuje drahé dárky

Autor: štt - 
26. listopadu 2021
11:59

Breah Suttonová (21) si loni v srpnu začala dopisovat s odsouzeným zlodějem Harleym Webbem (31). Po měsíci zpráv, telefonátů a dopisů se do sebe dvojice zakoukala. Dívka každý týden cestuje 7 hodin, aby se pár hodin viděla se svou životní láskou.

Jednadvacetiletá Breah Suttonová z anglického Swindonu si loni v srpnu začala dopisovat s o deset let starším Harleym Webbem, vězněm odsouzeným za krádež. Spolu je seznámila její kamarádka, která randila s jiným zajatcem. „Moje kamarádka se mi jednoho dne svěřila, že si dopisuje s trestancem a zeptala se mě, jestli bych si taky s někým nechtěla dopisovat,“ vysvětluje v rozhovoru pro deník Daily Mail. Breah tou dobou byla dva roky single a řekla si, že za zkoušku nic nedá.

Dle vlastních slov si slečna od korespondence nic neslibovala, ale když se po měsíci dopisování a občasných telefonátů dvojice konečně přes mříže setkala, platonicky se do sebe zamilovali. „Oba jsme cítili totéž, ale báli jsme to říct nahlas,“ vzpomíná. Rozloučili se se slibem, že zůstanou nadále v kontaktu a znovu se setkají až za dalších osm měsíců. Při další návštěvě Breah překvapila svého přítele čerstvým tetováním – iniciály jeho jména. Od té doby ho navštěvuje každý týden a každý den si s ním telefonuje.

Breah vztah začala dokumentovat na TikToku a brzy se stal virální senzací. Na účtu sdílí příběhy o svém každodenním životě. Snažím se lidem přiblížit, jaké to je mít platonický vztah s někým, koho ještě několik let nebude moct běžně vídat. Neobvyklý vztah nesklízí pouze povzbudivé ohlasy, ba naopak. Lidé ji podezřívají, že drahé oblečení jí kupuje přítel-mafián. A možná mají tak trochu pravdu…

Kvůli pandemickým opatřením se Breah nemohla prvních devět měsíců vztahu setkávat se svým přítelem. Nyní však každý týden absolvuje sedmihodinovou cestu do věznici v Elmey. Harley svou novou přítelkyni zahrnul nespočtem dárků – včetně značkového oblečení, bot, růží, a dokonce i štěněte francouzského buldočka.

Když se spolu poprvé setkali, Breah se ihned Harleyho vyptávala na jeho trestní minulost. Zjistila, že v posledních deseti letech většinu času strávil ve vězení. Naposledy byl odsouzen za vloupání v dubnu 2017 na 48 měsíců, ale kvůli napadení své bývalé partnerky mu byl trest prodloužen do ledna následujícího roku. Dívka se přes mužovu trestní minulost dokázala přenést. Věří v jeho upřímnou snahu napravit se a žít lepší život. Harley se ve vězení dokonce doučil číst a psát. 

baronessa ( 26. listopadu 2021 14:16 )

Jak může chodit s někým, kdo léta sedí?

Zobrazit celou diskusi