K napsání dětské knížky Meghan inspirovala báseň, kterou složila pro svého manžela ke Dni otců, měsíc po narození Archieho. Ilustrátor publikace zachytil Harryho jako zrzavého vojáka, Archie má zase blond vlasy a vypadá zhruba na pět let. „Lavička“ se na prodejních pultech knihkupectví ve Spojených státech a Británii objeví již počátkem června. Někteří prodejci už nyní pozastavují příjem předobjednávek, zájem je prý obrovský.

Ne všichni jsou však z nového autorského díla Meghan Markleové na větvi. Její věčný kritik a zhrzený nápadník Piers Morgan zkritizoval bývalou herečku z „cynického využívání svého královského titulu“. Takto se rozlítil v článku pro britský Daily Mail. Namísto jejího občanského jména se totiž na přebalu knihy pod titulem skví „Meghan, vévodkyně ze Sussexu“.

Morgan se domnívá, že důvodem obrovských sum za podepsané smlouvy například s Netflixem či Spotify je právě značka Sussex, z níž dle jeho mínění vévodové nadále sprostě těží navzdory svému odchodu z královské rodiny. Podpis Markleové ale nebyl to jediné, co dopálilo její oddané kritiky a fanoušky královské rodiny napříč sociálními sítěmi.

Podle nich je od Meghan velmi pokrytecké pět ódy na speciální vztah rodiče s dítětem, když sama zavrhla všechny nositele příjmení Markle. „Paní Markleová se nemilosrdně zřekla vlastního otce a odmítá s ním mít cokoliv společného, a to i přesto, že od sebe teď bydlí kousek. Zřekla se i zbytku rodiny, až na svou matku nepozvala nikoho na svatbu. Svého otce pak pomluvila i v interview s Oprah,“ připomněl Morgan, který se otřel i o rozpadající se vztah prince Harryho s Charlesem (72). „Jak cokoliv z toho, co provedla, koresponduje s její poklonou vřelosti, radosti a pohodlí vztahu mezi otci a syny?“ tázal se bývalý moderátor v reakci na to, jak Meghan své dílo vnímá.

VIDEO: Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan: Nejzásadnější okamžiky ostře sledovaného páru Mall.tv

Fotogalerie
67 fotografií