Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Miroslav bojoval proti pandemickým opatřením: Zemřel na covid!

Autor: rc - 
24. listopadu 2021
17:13

Slovensko si Miroslava K. pamatuje jako aktivistu, který veřejně vystupoval proti opatřením kvůli pandemii covidu-19. Rovněž byl odpůrcem očkování a zúčastňoval se i shromáždění před obchodním řetězcem Lidl. Miroslav se nakazil koronavirem a skončil v nemocnici. Svůj boj s ním nakonec prohrál.

Miroslava K. přátelé a známí podle informací slovenského webu domov.sme.sk popisují jako přátelského a usměvavého člověka, který tu byl pro druhé. Tak ho popisuje i poslanec za OĽANO Peter Vons, který byl jeho učitelem na učilišti v Martine a následně i kamarádem.

„Mirek měl můj obrovský obdiv, protože jako vyučený obráběč kovů bez právnického vzdělání vyhrával soudy s nebankovními půjčkami pro velmi mnoho lidí po celém Slovensku. Mnohé zachránil před exekucemi a často jim byly vráceny nemalé peníze,“ uvedl v příspěvku na Facebooku, v němž rovněž oznámil zprávu, že Miroslav nečekaně zemřel. „Bohužel, prohrál si boj s covidem. Odpočívej v pokoji,“ oznámil Vons. „Budeš velmi velmi chybět nám, kteří jsme tě poznali a měli rádi, ale budeš chybět zejména tvé rodině a mámě Aničce, která tě často doprovázela po soudech po celém Slovensku,“ dodal Vons.

Miroslav veřejně vystupoval proti očkování a bojoval proti pandemickým opatřením. Zpravodajský web tvnoviny.sk uvádí, že se Miroslav zúčastnil rovněž útoků na mobilní očkovací jednotky a shromáždění před obchodním řetězcem Lidl v Žilinském kraji.

Video  Bitka nerouškovaných s policií v Lidlu na Slovensku  - Facebook Jojo Hronkovič
Video se připravuje ...

 

antitupec ( 25. listopadu 2021 20:01 )

Karma odkazuje na:
Karma v buddhismu – etický přírodní zákon v buddhismu
Karma v hinduismu – hinduistický koncept příčiny a důsledku
Česky: S čím kdo zachází, tím také schází.
Pane Hloupý stačí, nebo potřebujete polopatičtěji?

antitupec ( 25. listopadu 2021 19:56 )

Všechny tobě rovné jednobuněčné živočichy bych povině nahnal do nemocnic. Vydržel bys tam půl dne a utekl bys s pláčem. Buď frajer a jdi tam pomáhat a pak mudruj

Misova ( 25. listopadu 2021 19:51 )

Delali mu pitvu ,ze jsou si tak u kazdeho jisty ze umrel na kovid?

galata ( 25. listopadu 2021 15:32 )

Tak už dobojoval.Kdo chce kam....

padrino ( 25. listopadu 2021 15:29 )

Twl,prej budeš chybět zejména tvé rodině a mámě Aničce, která tě často doprovázela po soudech po celém Slovensku.

Zobrazit celou diskusi