Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Mladík prodal hodinky, aby měla rodina co jíst: Teď je z něj milionář!

Mladík prodal hodinky, aby měl na jídlo. Dnes je z něj milionář.
 (Autor: FB/Callum Walsch)
Autor: DH - 
26. srpna 2021
13:32

Svět žasne nad příběhem mladého otce, který prodal poslední cenný majetek, aby měla jeho žena a malá holčička co jíst. Život je ale nepředvídatelný a z muže se za pár let díky obchodnímu talentu stal milionář.

Ve svých šestadvaceti letech byl na mizině. Callum Walsh procházel velkou finanční i osobní krizí a jen těžko hledal způsob, jak ze všeho ven. Doma měl navíc krásnou mladou ženu a čtyřměsíční holčičku, které musel živit. Mladík proto neváhal a zastavil poslední cennou věc, kterou vlastnil. Své luxusní hodinky značky Breitling.

Naštěstí pro něj ale vše skončilo jinak, než čekal. Za peníze, které dostal v zastavárně, si Callum koupil licenci FCA, díky které mohl začít obchodovat na poli financí a založil vlastní společnost s názvem Match Me Car.

Nový byznys přinesl mladíkovy celé jmění a on je v současnosti milionářem. „Věděl jsem, že nesmím selhat. Měli jsme v exekuci i náš dům. Neměl jsem práci a rodina čekala, co přinesu na stůl. Žena se mnou ale zůstala. Byl to dlouhý proces, ale zvládli jsme to společně,“ popsal dnes jednatřicetiletý mladík.

Zobrazit celou diskusi