Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno 21°C

Dvojčata chodí s dvojčaty: Atraktivní páry spolu žijí v jednom domě a plánují i svatbu

Autor: rix - 
25. července 2021
12:52

Život přinesl dvojčatům z USA zajímavý osud. Přes kamaráda se děvčata seznámila s jinými mužskými dvojčaty a ihned se do sebe navzájem zamilovali. Netrvalo dlouho a identické páry spolu žijí v harmonickém soužití v jednom domě. Plánují dokonce svatbu.

Sestry a dvojčata Venessa a Kerissa D'Arpinovi (25) potkal zajímavý osud, který by si snad v životě ani nepředstavily. Zamilovaly se také do dvojčat - Lucase a Jacoba. Všichni sdílí stejnou lásku k fitness, stejně tak jako lásku k sobě samým, informoval deník The Sun.

Dívky nazývají takový případ jako šanci jedna ku miliónu. Přitom stačilo tak málo. Fitness trenérky byly seznámeny přes jejich společného kamaráda výše zmíněným chlapcům a plamen lásky se rozhořel již při prvním setkání. 

Netrvalo dlouho a Venessa a Lucas, spolu s Kerissou a Jacobem, se stali oficiálními partnery. A aby toho nebylo málo, všichni žijí pohromadě v jednom domě. „Společně se sestrou jsme jako nejlepší kamarádky, jsme zvyklé být spolu,“ vysvětlila Venessa. Dívky mají spolu podle svých slov hluboké spojení a není tak pravděpodobné, že by jim společné soužití se svými miláčky dělalo problémy. 

„Nikdy jsme se ani nepomyslely, že bychom se zamilovaly do dvojčat,“ přiznávají. Podle Kerissy bylo mimořádně vzrušující, když se všichni společně sešli na jednom rande. Ale bylo prý hned jasno. Děvčata se do chlapců ihned zamilovala. „Čím déle jsme si povídali, tím více jsme se cítili spojení,“ dodala. Za několik měsíců přišlo stěhování do společné domácnosti. 

A tím románek nekončí. Ačkoli o svatbě dívky ještě úplně nemluví, v hlavě už zásnuby pomalu připravují. „V tuhle chvíli to není něco, co by bylo nutné, ale určitě svatbu do budoucna chceme,“ uvedly. Svatba bude podle nich na seznamu jejich nejvyšších priorit. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi