Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muže z Irska léta šikanovali za zrzavé vlasy: Teď je plný sebevědomí a v obklopení žen!

Autor: rix - 
11. července 2021
05:09

Nepěkné dětství si prožil dnes třiadvacetiletý Ir Casey Shaw. Narodil se jako zrzek, což mu v jeho rodné zemi dvakrát na bezproblémovém dětství nepřidalo. Na ulici ho dokonce zastavovali neznámí lidé a smáli se mu. Teď je z něj model a ženy ho doslova obletují.

„Pamatuji si, jak jsem chodíval domů ze školy a lidé na mě klidně pokřikovali z auta nějaké nadávky. Neznámí lidé neměli problém s tím se zastavit a říct mi, že jsem ošklivý,“ vzpomíná Casey na náročné dětství.

Podle svých slov byl mladý a absolutně nerozuměl, proč na něj lidé tak reagují. „Šel jsem domů a tam brečel, ani jsem o tom neříkal rodičům, nevěděl jsem, co s tím,“ dodává Irčan. V tu dobu by si nejvíce přál, aby měl normální vlasy jako jeho vrstevníci.

Po čase se naučil připomínky ignorovat. „Dělal jsem, že nic neslyším a postupně jsem se s tím učil žít,“ vysvětluje. Pak se mladý Casey přidal k ragbyovému týmu. „Pravděpodobně ta nejdůležitější věc, co jsem pro sebe udělal,“ vzpomíná.

Poté se začalo vše měnit. „Já nevím, jestli to bylo vzrůstající popularitou Rona Weaslyho, Ed Sheerana nebo Prince Harryho, ale jakoby přes noc byli najednou zrzi žádoucí,“ vysvětluje Casey Shaw.

Kolem dvaceti už Ir randil jako o život. Ženy najednou jeho zrzavé vlasy přitahovaly. Nakonec je za krušné dětství rád, tyto časy mu utvářely osobnost. „Jsem rád, za to, jaký jsem, vytvořil jsem si super osobnost,“ podotýká. Vlasy ho prý dělají unikátním. „A nikdy se neztratím v davu!“ vtipkuje.

 

Zobrazit celou diskusi