Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladý táta zachránil těhotné snoubence život a spáchal sebevraždu: Myslel si, že nepřežila!

Autor: rix - 
25. dubna 2021
15:03

Jednatřicetiletý Bradley Crellin zachránil život své těhotné snoubence. Ta se pokusila o sebevraždu, ale její partner dokázal přivolat pomoc. Naneštěstí si ale myslel, že snoubenka Becii zemřela, a tak si vzal život.

Muž z Liverpoolu sice dokázal pomoc přivolat, nicméně se domníval, že jeho nastávající zemřela při převozu do nemocnice. „Bylo toho na mě moc, trpěla jsem velkou poporodní depresí. Poslední co Bradley viděl, jsem byla já a úplně mimo. Neuvědomil si, že budu v pohodě,“ sdělila deníku Mirror Becci.

Partneři se k sobě dostali poněkud neobvyklým způsobem. Když mladá žena Bradleyho potkala, poflakoval se na ulici. Byl bezdomovec. I tak se s ním mladá dáma dala do řeči. „Byl na ulici sedm let, měl velmi špatné dětství. Pozvala jsem ho na rande. Moje dcera si ho poté zamilovala,“ vysvětluje zachráněná snoubenka.

Vzhledem k tomu, že byl Bradley dlouhá léta na ulici, znal se velice dobře s místní komunitou, která pomáhá právě lidem bez domova. „Podporovali jsme ho několik let, všichni ho tu měli rádi. Budeme si ho pamatovat jako slušného chlapa. Všem byl nápomocný,“ vyjádřila se komunita.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání