Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Kanibal ze Španělska: Svou matku zavraždil, rozřezal a živil se jejími ostatky!

Kanibal požíral svou matku.
Kanibal požíral svou matku.  (Autor: Facebook)
Autor: rix - 
21. dubna 2021
20:13

Patnáct let vězení hrozí muži (26) poté, co údajně po hádce uškrtil svou matku. Její ostatky poté nechal zabalené povalovat se po bytě, a když měl hlad, tak se jimi živil. A to nejen sebe, ale i svého psa.

Muž ve Španělsku zvaný „Kanibal z Guindalery“ se měl se svou šestašedesátiletou matkou hádat poměrně často. Tentokrát ale zašel příliš daleko.

Po jednom sporu se po Gomezovi slehla zem. Jeho kamarádi nahlásili úřadům, že ho už pár dní neviděli. Úřady se tedy rozhodly konat a navštívily jeho byt. Na to, co viděli, už asi do smrti nezapomenou. Podle deníku Daily Star se několik policistů zhroutilo z nesmírného zápachu, který se v bytě nacházel.

Jak by taky ne. Matčiny ostatky byly všude. Některé končetiny ležely zabalené na zemi, další zase v lednici, a nebo dokonce uvařené přímo v pánvi. Z té je rovnou pojídal. Nejen za vraždu, ale i za znesvěcení oběti hrozí kanibalovi 15 let vězení.

Podle místních médií se soud domnívá, že podezřelý trpí duševní chorobou, pravděpodobně hraniční poruchou osobnosti, a v té době užíval drogy. Dále měl být třikrát přijat do psychiatrické léčebny na popud své matky. Ta se ho bála, jelikož na ni vícekrát zaútočil.

Video  Součástí každé dámské kabelky by měl být slzný sprej.  - Adam Balažovič
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání