Je to sotva pár měsíců, kdy se rodina Zuzany Belohorcové, bývalé moderátorky lechtivých pořadů Láskanie a Peříčko, přestěhovala z USA do Evropy. Už se tam kvůli častým demonstracím BLM (Black Life Matter) necítili bezpečně a také koronavirová pandemie notně ovlivnila jejich podnikání. Vilku, kterou v Miami pronajímali, dali do prodeje a chtěli začít nový život ve Španělsku. Jenže si tam nějak nemohou zvyknout, podnebí jim nevyhovuje… a tak prý Zuzanin manžel Vlastimil Hájek (45) zavelel – a budou si muset balit kufry znovu. Zemi sice nezmění, ale čeká je ostrovní život na teplejším místě. Hned po skončení natáčení a návratu Belohorcové ze Slovenska se stěhují na Kanárské ostrovy, konkrétně na Tenerife.

„Byl to nápad mého muže,“ prozradila Belohorcová v rozhovoru pro TV Markízu. Namísto vytouženého odpočinku po týdnech natáčení, kde blond modelka mohla předvést své pěvecké nadání (koneckonců má vystudovaný operní zpěv), ji čeká velké stěhování. Jako kdyby toho neměli dost po tom minulém – tehdy několik dlouhých týdnů řešili třeba jenom přesun jedné ze dvou nalezených kočiček, která musela zpoza velké louže cestovat sama.

„Klid bude, až když se opět přestěhujeme a vybalíme. Dočkám se až o pár týdnů později,“ usmívala se Zuza. Z plánovaného přesunu kupodivu nemají těžkou hlavu ani její dvě děti, dcera Salma (11) a syn Nevio (7), kteří přitom už v Marbelle chodili do školy a jistě navazovali se spolužáky přátelské vztahy. Stěhování je na pořadu dne prý jednoduše proto, že všichni z rodiny milují teplo... kterého se v Marbelle nedočkali.

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

V Miami byla totiž její rodina zvyklá na neustále krásné, slunečné počasí, zatímco zima ve Španělsku, byť na jihu v oblasti Andalusie, neumožňuje každodenní koupání v moři a vyvalování na pláži, jak to ještě donedávna provozovali…A je to pro ně velký šok. „Já jsem se v Marbelle vlastně od září nevykoupala, je tam zima a studená voda,“ stěžovala si Zuzana. 

Na otázku, zda bude Tenerife finálním místem, kde se jejich rodina trvale usadí, však odpovědět nedokázala. „Já opravdu nevím. Já se s mým mužem opravdu nenudím. Tak se divím, že ještě nevyměnil mě, když je takový akční a má rád změnu,“ smála se Belohorcová, ale zdůraznila, že se na stěhování a nový začátek těší i ona sama. Bude to pro ně pro všechny další výrazná životní kapitola.

Fotogalerie
87 fotografií