Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Průlom ve 35 let starém případu: Holčičku (†5) našli zalitou v betonu, zabila ji matka?

17. listopadu 2023
18:39

Po 35 letech policie udělala průlom v případu chladnokrevné vraždy pětiletého dítěte. Tělo pětiletého děvčátka našli detektivové zalité v betonu v roce 1988 na skládce v Millwoodu. Její identita byla dlouhou dobu záhadou. Díky pokročilé forenzní analýze se podařilo policii odhalit totožnost pětileté holčičky. Z brutálního zločinu kriminalisté nyní podezřívají matku dítěte a jejího tehdejšího přítele.

Holčičku pachatelé zabalili deky, dali do pytle, zalili betonem a vložili do zašlé televizní skříně. Bohužel se policii přes třicet let nedařilo tělo identifikovat kvůli nedostatečné forenzní technologii. To se ale nedávno změnilo. 

„Konečně se nám po 35 letech podařilo nejen identifikovat pozůstatky neznámého dítěte, ale také zatknout osoby, které jsou podle našeho názoru zodpovědné za vraždu,“ uvedl podle amerického zpravodajského kanálu NBC News zvláštní detektiv Jason Seacrist.

Zavražděnou má být Kenyatta „KeKe“ Odomová. Ve čtvrtek policie zatkla a obvinila matku dítěte Evelyn Odomovou (56) a jejího tehdejší přítele Ulystera Sanderse (61). Jsou obviněni z trestného činu vraždy, týrání dítěte prvního stupně, ublížení na zdraví s přitěžujícími okolnostmi, zatajení smrti a spiknutí za účelem zatajení smrti.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání