Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Záhadná vražda mladé ženy z Texasu: Neznámý pachatel ji upálil zaživa!

Autor: per - 
12. října 2023
19:30

Tělo třiatřicetileté Melissy Davisové našli hasiči pohozené a spálené vedle silnice poté, co byli na místo zavolání k požáru trávy. U silnice v klidné rezidenční čtvrti města Austin ve státě Texas neznámý pachatel ženu brutálně zaživa upálil. Policie ve snaze získat k případu nové informace nyní pátrá po Melissině autě.

Okolo páté ranní hodiny byli městští hasiči přivoláni k požáru trávy. Jakmile na místo dorazili, čekalo je ošklivé překvapení. Příčinou požáru byly totiž hořící ostatky mladé ženy, která už nejevila žádné známky života.

Na místo vzápětí dorazila i policie. Ta zjistila, že ženino tělo bylo celé nasáklé zápalnou směsí. Taktéž našli řeznický nůž, který byl zahrabán v přímé blízkosti zavražděné.  

Policie z těchto důvodů pojala podezření, že nešlo o pouhou nehodu. Přestože tělo neneslo žádné známky souboje, povolané orgány jsou přesvědčené o tom, že Melissu Davisovou někdo zavraždil.

Napovídají tomu i výroky Melissiných přátel, kteří o ní mluví jako o pozitivním člověku s mnoha plány. Podle nich nic nenasvědčovalo tomu, že by si chtěla dobrovolně vzít život.

„Měly jsme společné sny a spolu s naší další kamarádkou jsme plánovaly provozovat hotel na Kostarice, kde bychom měly vlastní umělecký ateliér,“ popisuje svou nejlepší kamarádku Ellie Simmonsová v článku pro deník People

Policie spustila pátrání a na svých facebookových stránkách vyzývá občany ke spolupráci při hledání pachatele. Nalezení Melissina auta by mohlo vést k průlomu ve vyšetřování. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání