Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Mladík (†18) vyvraždil svou rodinu: Byli to prý kanibalové a chtěli ho sníst!

Autor: rc - 
1. června 2023
19:59

Brutální vražda se stala v texaském městě Nash. Osmnáctiletý Cesar Olalde tam vyvraždil svou vlastní rodinu. Zastřelil své rodiče, sestru a bratra. Své blízké zavraždil prý proto, že to byli kanibalové a chtěli ho sníst!

V úterý 23. května dostali policisté oznámení, že muž ve městě Nash ublížil své rodině a vyhrožuje sebevraždou. Na místě policisté zjistili, že jde o osmnáctiletého Cesara Olaldeho, který se zabarikádoval v domě. Začalo policejní vyjednávání, při němž se policistům podařilo mladíka přesvědčit, aby se vzdal. Následně uvnitř rodinného domu našli několik mrtvých osob.

V kaluži krve leželi mladíkovi rodiče Reuben Olalde a Aida Garciová, jeho starší sestra Lisbet Olaldeová a mladší bratr Oliver Olalde. „Vypadalo to, jako kdyby byly oběti zastřeleny na různých místech v domě a následně odtáhnuty do koupelny,“ uvedl policista Craig Buster.

Na tísňovou linku podle televize NBC volala spolupracovnice Lisbet Olaldeové. Poté, co žena nedorazila do práce, se její spolupracovnice spolu s rodinným příbuzným vydali k ní domů. Když vešli dovnitř, Olalde na ně začal mířit zbraní. Policisté uvedli, že jim měl říci, že „zabil svou rodinu, protože byli kanibalové a hodlali ho sníst.“

Video  Při dopravní nehodě na Slovensku zemřela Arianka (†13) a Igor (†14).  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání