Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Horor v Mostě: Dítě ubodali při hádce?! Policie zadržela dva podezřelé

Po útoku v Mostě zemřelo malé dítě! Policisté zadrželi dvě osoby (ilustrační foto)
Po útoku v Mostě zemřelo malé dítě! Policisté zadrželi dvě osoby (ilustrační foto)  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Aktualizováno -
28. května 2023
16:09
Autor: ČTK, rc - 
27. května 2023
21:45

Dítě předškolního věku, jež zemřelo v sobotu večer v Mostě, se zřejmě stalo obětí incidentu mezi dvěma muži, při němž utrpělo bodnořezné zranění. Policie to uvedla na twitteru. Regionální policejní mluvčí Miroslava Glogovská v odpovědi na dotaz ČTK dodala, že v případu zatím nebyl nikdo obviněn.

Tragická událost se stala v Rozmarýnové ulici, policejní práce tam pokračuje i v neděli. „Na místě probíhá rozsáhlá pátrací akce k nalezení předmětů ,jež mohou mít s incidentem souvislost. Jakmile to bude možné, zveřejníme další informace,“ uvedla policie. 

V sobotu večer policie informovala, že v souvislosti s úmrtím dítěte zadržela dvě osoby a případ vyšetřují kriminalisté. „Oba stále zůstávají zadržení,“ uvedla Glogovská.

Televize CNN Prima News na svém webu uvedla, že dítě mělo zemřít po hádce dvou mužů. Podle zdroje stanice jeden z mužů vytáhl nůž a zaútočil na druhého, který držel zhruba čtyřleté dítě v náručí. Útočník měl být navíc podle informací televize s odkazem na svědectví pod vlivem drog. Na místě tragédie vzniklo improvizované pietní místo. Lidé tam přináší dětské hračky a zapalují svíčky.

Video  Podstatné úkony první pomoci  - Videohub
Video se připravuje ...

 

MarekBadatel ( 30. května 2023 01:20 )

Most byl kpro komunisty město kde žili sudetští němci, tak ho zbourali. V dnešní demokracii je to zase bývalá bašta komunistů s rudými hvězdami. Zdevastovaný region, odkud se nedá rychle a přímo dostat na Prahu ani do Německa. To i ten Chomutov je z hlediska dopravy na tom líp. Až se dostaví obchvat Loun a propojí se dálnice tak už snad tohle všechno bude minulostí.

MarekBadatel ( 30. května 2023 01:15 )

Hloupé je to, že přímá trať na Prahu přes Louny kam by lidé mohli dojíždět třeba za prací má podobu lokálky s průměrnou rychlostí cca 30 km/hod a jízda trvá cca 3 hodiny.
Staví se dálnice což je jediná záchrana pro celý tenhle kraj

MarekBadatel ( 30. května 2023 01:13 )

Ty Sudety to je takové nešťasté.

MarekBadatel ( 30. května 2023 01:12 )

Celý tenhle region by zachránila vysokorychlostní trať na Prahu ale o to není zájem kde by pak zahraniční firmy braly levnou pracovní sílu. Takže asi tak

MarekBadatel ( 30. května 2023 01:11 )

Přitom např. ve 25 km vzdálených Lounech je úplně jiná situace, do Prahy se dostanete cca do hodiny, spousta pražáků apod.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání