Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Arianku (†13) a Igora (†14) zabil řidič BMW: Náraz je odhodil několik desítek metrů!

Autor: rc - 
29. května 2023
10:18

Obrovská tragédie se stala u slovenské obce Zemplínské Kopčany. Auto tam srazilo dvě malé děti – Arianku (†13) a Igora (†14). Za volantem vozidla BMW seděl teprve devatenáctiletý řidič Nicolas. Náraz byl podle slovenského deníku natolik silný, že děti odhodil několik desítek metrů! Chlapec prý téměř přišel o hlavu.

Záchranné složky v pátek 26. května zasahovaly u dopravní nehody, která se stala u slovenské obce Zemplínské Kopčany. Řidič BMW tam srazil dvě malé děti. „Při projíždění mírné levotočivé zatáčky se pravděpodobně dostatečně nevěnoval řízení vozidla a sledování dopravní situace, nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a přibližně 50 metrů od začátku obce srazil dva chodce,“ uvedli policisté na sociální síti Facebook.

Tragická cesta na návštěvu

Auto značky BMW podle informací slovenského deníku Nový Čas řídil teprve devatenáctiletý Nicolas. „Strýček Nicolase, který seděl v době nehody v autě spolu s ním, má v Zemplínských Kopčanech rodinu. Oba jeli na návštěvu právě k nim,“ uvedl otec řídiče Elemír pro výše zmíněný deník s tím, že do cíle jim zbývaly tak dva kilometry. Ovšem tam se už nedostali.

Při nehodě zemřela Arianka a Igor, oba dva měli život ještě před sebou. Děvčeti bylo třináct let a chlapci čtrnáct. Policisté v prohlášení uvedli, že děti šly po krajnici proti jedoucímu autu. „Chlapec utrpěl těžké devastační poranění s přetrhnutím průdušnice a děvče utrpělo mnohočetné zlomeniny lebeční kosti,“ uvedl pro TV JOJ obhledávající lékař Viliam Knocik.

Dědeček marně oživoval vnuka

„Trefil je u krajnice, na cestě ve směru do obce, a našli je až o několik desítek metrů dál. Chlapce v příkopu a vnučku v keřích u hřbitova,“ vypověděl dědeček Arianky Miroslav. Oba byli na místě mrtví. Miroslav se prý chlapce marně snažil oživit. „Nejvíc si to odnesla jeho hlava, která sotva držela na krku,“ dodal.

„S konstatováním, že by měl jet vysokou rychlostí, nesouhlasím. Co vím, jel maximálně 90 km/h,“ dodal otec. Nicolas se podle jeho slov po tragédii zhroutil. Řidičák měl prý dva roky.

Video  Při dopravní nehodě na Slovensku zemřela Arianka (†13) a Igor (†14).  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání