Martin si byl už prakticky jistý, že tučnou výhru obdrží sám. Nakonec přišlo velké zklamání a ledová sprcha, když o pouhý jeden jediný hlas skončil na druhém místě. Ani bez výhry se ale do práce vracet nehodlá.  

„Já z něčeho žít musím. Nechci do fabriky. Chci žít ze slávy,“ přiznal otevřeně v pořadu eXtra Host, do kterého dorazil ve svém úboru z džungle i s modrým šátkem na hlavě. Stejně vypadal i na vyhlášení vítěze v pražském klubu Duplex... Skoro se zdá, že už ho možná nikdy neuvidíme v ničem jiném. 

A jak si vlastně to „žití ze slávy“ bývalý technik představuje? „Chtěl bych dělat showbyznys. Ale jak vidím, ten je drsný a tvrdý. Vstávání o čtvrté, abych byl v šest ve fabrice, už není pro mě. Nechci vstávat do fabriky nebo abych musel dřít pro zaměstnavatele od rána do večera. Nechci do fabriky, aby mě na lince honil nějaký šéf,“ má jasno. 

Svérázný Slovák aktuálně bydlí u dobrodružky Lídy Puldové (55), se kterou se na ostrově seznámil. Kvůli showbyznysu by se prý rád do Prahy přestěhoval na stálo... Tak uvidíme, s čím přijde! 

Video
Video se připravuje ...

Survivor 2023: Co si finalisté odváží do života? TV Nova

Fotogalerie
66 fotografií