Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zaměstnanci Nike oplakávají oblíbené kolegy: Manžele zabilo uvolněné dřevo z valníku!

Autor: pma, BLK - 
24. října 2023
19:16

Christian a Michelle Deatonovi byli manželé 21 let. Kromě společných koníčků, jako byl sport a cestování, spolu trávili čas i v práci jako kolegové. Oba totiž pracovali pro jednu z nejvýdělečnějších módních značek, americký Nike. V minulém týdnu se manželé vydali na plánovaný cyklo výlet do Napa Valley. Po cestě ale došlo k tragické nehodě. Kamionu, který cyklisty předjížděl, se uvolnila část zabaleného dřeva. Christian zahynul na místě, jeho žena zemřela Michelle po převozu do nemocnice.

Michelle milovala výlety na kajaku, kole, stále se smála a byla otevřená všem novým zážitkům. Podobně to měl i její manžel Christian, který hrál na kytaru, rád zpíval a často i tančil. Manželé spolu i po 21 letech rádi trávili společné chvíle výlety, poslechem oblíbených vinylů nebo sportem. Ten se jim ale minulý týden stal osudným.

Partneři trávili společné chvíle i prací pro stejnou firmu. Christian pro Nike začal pracovat v roce 2008, jeho manželka Michelle na počátku tisíciletí.

V úterý 17. října se manželé vydali na kolech z Portlandu na předměstí Napy. Po cestě je míjel valník, který převážel nařezané kusy dřeva. Několik z nich se bohužel při předjíždění z vozu uvolnilo a zasáhlo oba cyklisty. Dvaapadesátiletý Christian byl podle The New York Post na místě mrtev, osmačtyřicetiletá Michelle zemřela krátce po převozu do nemocnice.

Řidič je z nehody v šoku

 „Jsme touto zprávou zdrceni a naše nejhlubší soustrast míří k rodinám a blízkým obětí. Central Valley pokračuje ve shromažďování faktů, aby se nám přesně podařilo určit, co se stalo. Úzce spolupracujeme i s místní policií,“ uvedla ve svém prohlášení společnost Central Valley Builders Suppliers pod kterou patřil i kamion, ze kterého se na Michelle a Christiana uvolnilo dřevo.

Pětapadesátiletý řidič na místě nehody zůstal až do příjezdu záchranných složek i policie. Z nehody je velmi zarmoucený. Zda ho bude policie trestně stíhat, není zatím jasné.

Ztratili jsme lidi, kteří milovali život

Kolegové se ze ztráty dvou zkušených a oblíbených členů týmu nemohou vzpamatovat. „Christian mě mentoroval. Byla to laskavá duše a vynikající lidská bytost. Moc mne to mrzí,“ komentoval tragédie René. „Svět ztratil dva neuvěřitelně laskavé, milující a vášnivé lidi, kteří milovali život a z každého dne vyždímali každou vteřinu. Jedinou útěchou, kterou v tom všem nacházím, je vědomí, že vy dva jste spolu odešli, abyste byli spolu na věčnost,“ popsal smutnou skutečnost Nery, zaměstnanec firmy Nike a kolega zesnulých manželů Deatonových.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání