Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Pár prozradil tajemství spokojeného manželství: Spíme s jinými lidmi a nikdy jsme nebyli šťastnější

Autor: fik - 
31. srpna 2023
22:36

Olivie a Cage z Velké Británie jsou manželé více než deset let a jejich vztah neustále kvete. Tajemstvím jejich štěstí je prý konsensuální sex s cizími lidmi, pár se totiž účastní swingers párty! Pro swingers komunitu dokonce manželé vytvořili aplikaci, kde se lidé mohou bezpečně setkávat a více se o tomto životním stylu vzdělávat. Dvojice tvrdí, že hrátky s jinými lidmi zlepšily jejich fyzickou intimitu, avšak jejich pouto zůstalo posvátné.

Dvaatřicetiletý Cage Materson potkal svou životní lásku Olivii na střední škole a nyní jsou již více než 10 let manželé. Před pěti lety objevili nový životní styl, do kterého se ihned naprosto zamilovali a nemůžou si ho vynachválit. Věří, že lidé nejsou stvořeni k tomu, aby celý život spali pouze s jednou osobou a polygamie je klíčem ke štěstí. 

Všechno to začalo, když Cage začal prozkoumávat představu Olivie s jinou ženou. Této myšlenky byl velkým fanouškem a partnerka mu potvrdila, že je bisexuální a než se poznali, s ženami skutečně spala. Na internetu tedy začali objevovat další lidi a páry, se kterými by se mohli setkat a také swingers večírky, kterých by se chtěli zúčastnit. 

Přestože oba ze začátku postupovali s velkou obezřetností a byli nervózní, tomuto životnímu stylu okamžitě propadli. Zároveň si také uvědomili, že sex s jinými lidmi zlepšil jejich sexuální život jakožto páru. „Swinging nás rozhodně sblížil, ale vybudovali jsme si spolu život a moc se milujeme. To je něco jiného, než když Vás někdo sexuálně přitahuje,“ vysvětlil Materson.

Emocionálně jsou prý ale naprosto monogamní. „Nemusíme se bát nevěry. Když vidíme někoho, kdo se nám líbí, můžeme o tom být naprosto otevřeni. Víme, že si s nimi můžeme užít a pak se zase vrátíme k sobě,“ pochlubil se Cage pro New York Post.

Co je na tomto nekonvenčním způsobu života nejdůležitější je vytyčení pravidel a hranic. „Ve všech případech se navzájem ujišťujeme, že se v dané situaci oba cítíme komfortně a je to pro nás příjemné. Komunikace je důležitá. Základní pravidla zajistí, že se všichni budou cítit šťastně a vyvarují se jakýchkoliv negativní emocí, jako je třeba žárlivost,“ popisuje swinger. 

A protože se pár rozhodl nenechat si toto kouzlo spokojeného manželství pro sebe, pro swingers komunitu vytvořili aplikaci Swinghub. Tato sociální síť uživatelům umožňuje se bezpečně setkávat a najít informace, které jim pomohou se v tomto životním stylu orientovat. Jednotlivcům i párům například dávají rady, jak se během této zkušenosti chovat. Důležitá je především komunikace, upřímnost, konsent a respekt. 

Video  Do Česka byla převezena spolupracovnice Guru Járy Barbora Plášková (23.8.2023)  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi