Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Živoucí panenky Barbie: Dvojčata utratila přes 4 miliony, aby vypadala jako plastové ikony

Autor: fik - 
20. srpna 2023
05:00

Britská dvojčata Dolly a Daisy utratila přes čtyři miliony korun, aby mohla vypadat jako panenky Barbie. Ta je podle nich ztělesněním krásy. Od roku 2020 sestry podstoupily několik plastik obličeje, prsou, zadku i vagíny! Říkají, že dřív se cítily prostě obyčejně a svým vzhledem si byly nejisté. Obě také dbají na to, aby podstupovaly stejné kosmetické procedury a vypadaly naprosto identicky. 

Dolly a Daisy Simpsonovy, šestadvacetiletá dvojčata z Velké Británie, si splnily sen vypadat jako jejich idoly krásy - panenky Barbie. S přeměnou začaly již před třemi lety a jejich dětská fantazie se konečně stala realitou. 

Dětské fantazie

Děvčata se pro New York Post svěřila, že vypadat jako Barbie je jejich sen už odmalička. „Před operacemi jsme prostě vypadaly obyčejně. Necítily jsme se žensky a nepřipadalo nám, že náš vzhled odpovídá našim osobnostem. Mnohem raději vypadáme jako panenky,“ prohlásila Dolly. „Dřív jsme si byly svým vzhledem dost nejisté a většinu dětství jsme strávily fantazírováním o tom, že se staneme Barbie.“

„Vždycky jsme milovaly vzhled blonďatých dívek s úžasným opálením a velkými prsy, které vypadaly jako panenky,“ dodala.

Cesta za plastickým snem 

Dvojčata s úpravami začala odspoda a hned první operace byla plastika stydkých pysků. Dolly řekla, že labioplastiku podstoupila v roce 2020 v Rumunsku. Daisy od té doby prý chtěla podstoupit stejnou operaci, aby se sestrou vypadaly naprosto identicky.

Video  Daisy Simpsonová  - Instagram
Video se připravuje ...

Navzdory řádící pandemii se pak dívky v srpnu stejného roku rozhodly si nechat zvětšit poprsí. Daisy se rozhodla pouze pro implantáty, Dolly navíc změnu vylepšila zvednutím prsou. Rok nato si nechaly zúžit nos. Údajně požádaly, aby byly totožné, avšak stále měly pocit, že jsou úplně odlišné. 

„V té době jsme se zaměřily pouze na kosmetické procedury, které nám pomáhaly dosáhnout vzhledu jako panenka. Máme výplň ve tvářích, čelistech, rtech, v nose a bradě. Taky máme botox, aby naše pokožka byla co nejhladší a bez vrásek,“ pochlubila se Dolly. 

V roce 2020 holky odletěly do Turecka, aby zde podstoupily další úpravy. Dolly si přilepšila zubní fazetou a brazilským zadečkem (BBL), kdy si nechala přemístit tuk z břicha do hýžďových partií. Daisy se konečně dočkala své labioplastiky. 

Blesk kalkulačka - přemýšlíte o životním pojištění?

Daisy nyní nad brazilským zvednutím zadku také přemýšlí, avšak s prací chirurga jejího dvojčete není spokojená, a tak je velmi opatrná, ke komu na operaci zajde. „Neměla jsem strach si to nechat udělat v Turecku, ale moje sestra by proceduru raději podstoupila v Británii. Doktorovi však ukáže můj zadek, aby to mohl udělat co nejpodobněji,“ svěřila se Dolly. 

Dolly s výsledkem operace nakonec nebyla spokojená, a tak plánuje podstoupit další. „Nedostala jsem výsledky, které jsem chtěla, takže nejsem moc spokojená. Je to ale dlouhý proces, musíte přibrat na váze, abyste měli dost tuku na přenos, a jestli moje BBL nebude dost dramatická, nechám si zavést implantáty,“ dodala.

Erwick ( 20. srpna 2023 08:53 )

To není Barbie, to je šeredný.

milan59 ( 20. srpna 2023 08:25 )

Šikovný holky v 23 letech mít miliony na PŘEDĚLÁVKY jak asi pracovaly,že si na to ve svém věku vydělaly?

sidneyfoster ( 20. srpna 2023 07:56 )

Takováhle Barbie by byla neprodejná

stařec ( 20. srpna 2023 07:51 )

Utratili miliony aby z nich byly julče!!

Zobrazit celou diskusi