Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dovolená v Chorvatsku se mladíkovi proměnila v horor: Taxikář ho odvezl neznámo kam!

Autor: fik - 
13. srpna 2023
20:34

Dovolená s přáteli se po maturitě stává jakýmsi obřadem, kdy si studenti po měsících náročné práce dopřávají zasloužený odpočinek. Dobrodružství jednoho britského mladíka však přineslo vše, jen ne odpočinek. Maminku Sarah Vinneovou vzbudil ve 2:33 ráno telefonát vyděšeného syna Williama. Taxikář ho zamkl v autě a odvezl neznámo kam. 

Když se syn britské maminky rozhodl, že po zkouškách pojede se svými přáteli na dovolenou do Chorvatska, neměla žádné námitky. To ještě netušila, co ho čeká.  Obavy nastaly ve chvíli, kdy matku ve středu ve 2:33 ráno vzbudil příchozí hovor. V tu chvíli se William nacházel ve voze alternativní taxi služby Uber, který ho měl odvézt do bytu, na kterém s přáteli pobýval.

Řidič ale po mladíkovi požadoval dalších v přepočtu 1 500 korun, které u sebe chlapec neměl. Taxikáři odmítl zaplatit a ten ho posléze zamkl v autě a spustil salvu nadávek. Auto projelo kolem bytu, který měl být cílovou destinací a jelo do úplně jiné části města. 

„Můj vyděšený syn, uvězněný v autě s rozzlobeným Chorvatem, který se vyhrožováním dožadoval peněz, mi zavolal o pomoc. Byla jsem úplně vedle. Po několika zběsilých rozhovorech se mi podařilo mu poslat nějaké peníze na účet, aby si je mohl v bankomatu vybrat a řidiči zaplatit,“ uvedla Sarah pro deník Daily Mail. „Syn byl otřesený, ale v bezpečí. Ani jeden z nás se nemohl dočkat, až bude zase zpátky doma.“

Chlapec po návratu domů vyprávěl, že podobně hrůzných událostí se během dovolené událo více. Když si partička přátel vyrazila jednou večer ven, jejich kamarádka se na chvilku od skupiny vzdálila a hned se objevili tři muži, kteří ji zahnali do kouta před klubem, požadovali po ní mobil a peněženku a také vyhrožovali pobodáním. 

Video  Výbuch bytu ve Slaném  - Václav - Burian
Video se připravuje ...

Mirka Nová ( 22. října 2023 22:06 )

My jsme naopak s kamarádkou zažily v Chorvatsku krásné léto. Abychom si polehávání na pláži užili naplno, koupila jsem nám na internetových stránkách http­s://ww­w.na­ture­hikec­z.cz/ pohodlné deky. Nejen že byly super na opalování, ale i lehké a snadno se sbalily do batohu. Díky tomu jsme si každý den užily slunce a moře bez stresu.

kdoasi ( 16. srpna 2023 11:50 )

Ano, vypadá to, že si někdo tyhle články platí. Kde co nejhoršího se odehráva pouze v Chorvatsku. S tím už jsou Pleskači hodně trapní.

Uživatel_5662103 ( 14. srpna 2023 16:35 )

Ano, opet Chorvatsko.. Jezdim tam bez mala 20 let, jezdivala jsem i sama, stalo se mym druhym domovem. V zivote jsem se nesetkala se spatnym chovanim, spise naopak. Vsichni vzdy pratelsti, napomocni. Taxikari se nedivim, ono tech vyrostku z ruznych zemi sveta, co se nekde zlejou, delaji bordel, a pak nemaji na taxika, je az az, a mistni uz toho chovani turistu, kteri si mysli, ze vse smeji, maji jednoduse dost..

Bohumila Masopustová ( 14. srpna 2023 12:46 )

Podle mě najdou se *** všude na světě. Naštěstí, že se nestalo hůř. Jen to vrhá špatnou pověst na ostatní, kteří jsou slušní.

Zobrazit celou diskusi