Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Výlet v ráji se proměnil v horor: Natálii při plavání pokousal žralok!

Autor: štt - 
13. srpna 2023
05:00

Američanku Natálii Brandaovou (26) během plavání v rozbouřeném moři pokousal žralok. Žena z hrozivého útoku v Mexickém zálivu vyvázla jen s několika stehy. Jak v nemocnici uvedla, do vody se chce i přes děsivý zážitek co nejdříve vrátit. 

Skupina přátel si chtěla užít volna a vyjela s lodí na otevřené moře poblíž města St. Petersburg. Přestože voda byla po bouři zakalená, Natálie překonala strach z neznáma a šla se do ní zchladit.

V jednu chvíli kolem horní části stehna pocítila silný stisk, který ale ihned povolil. Mladá žena si ihned uvědomila, co se jí možná právě stalo, a urychleně doplavala zpátky na loď. „Takhle rychle jsem k lodi v životě neplavala,“ svěřila se. 

Když kamarádi vyděšené nešťastnici pomohli vyškrábat se na palubu, všichni se zhrozili. Jejich kamarádka měla zakrvácený kousanec táhnoucí se od hýždí až k pupíku. Ihned jí poskytli první pomoc a zavolali záchranou službu.

Loď se naštěstí nacházela nedaleko přístavu, odkud byla sympatická Američanka převezena do místní nemocnice. Ošetřující lékaři později potvrdili, že se opravdu jedná o žraločí kousnutí. Na zašití ran museli použít čtrnáct stehů, uvedl deník New York Post.

Natálii nyní čeká pár týdnů odpočinku, než se jí rány zacelí. Odvážná žena sice utrpěla šok, ale dle vlastních slov se plavání v moři nehodlá vzdát. Plánuje si ale dávat větší pozor předtím, než znovu vleze do kalné vody. Příště by takové štěstí mít nemusela.

Blesk kalkulačka - chystáte se na dovolenou?

Video  Hororový moment: Do člunu s turisty se zakousl žralok  - Reuters
Video se připravuje ...

Lomikel ( 13. srpna 2023 11:13 )

Kdyby se holka koupala v rybníku, kde jsou kapři, nikdo jí neublíží.
Protože kapříček nekouše, kapříček žužlá...

Zobrazit celou diskusi