Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dívku (12) u pláže napadl žralok: Třikrát se jí zakousl do nohy!

Autor: rc - 
5. července 2023
07:34

Teprve dvanáctiletá Magnolia Woodheadová plavala u pláže na americké Floridě, když ji napadl žralok! Dívku kousl třikrát do nohy.

Výlet na Floridu se změnil v noční můru pro Magnolii Woodheadovou. Dvanáctiletá školačka si užívala se svými blízkými den na pláži Cocoa Beach. Zrovna plavala poblíž mola, když ji napadl žralok. „Bylo to tak rychlé,“ popsala útok pro ABC News s tím, že se jí zakousl třikrát do nohy. Dívce se podařilo dostat na břeh. „Hned, jak jsem vylezla z vody, začala jsem křičet, protože jsem věděla, že to není dobré,“ dodala pro magazín People. „Můj manžel ji zvedl a viděla jsem, jak jí po noze teče krev,“ dodala její maminka Melissa Stallingsová.

Magnolii převezli do nemocnice, kde jí zranění ošetřili. Na noze má padesát stehů. Dívka je vášnivou sportovkyní. Věnuje se gymnastice a právě proto se s rodiči vydala z Philadelphie na Floridu. Měla se tam zúčastnit závodů. „Moje první myšlenka byla, že nebudu dělat gymnastiku,“ uvedla Magnolia s tím, že na závody se šla podívat alespoň jako divačka a podpořit své přátele.

Video  Děsivý útok žraloka zachycen na kameru: Oběť neuposlechla varování!  - Instagram
Video se připravuje ...

arbitr ( 6. července 2023 07:47 )

Jaká senzace ?
Ona si v moři "užívala", on sháněl, co do huby...
Ochutnal - vyplivl - nebyla to ani poraněná velká ryba, ani chutný ploutvonožec.
Měla kliku, že potkala žraloka v jeho prostředí a ne auto či poblázněného střelce s právem vlastnit zbraň (střílet po lidech je snad už národní zvyk ?) ve "vlastním světě":
V roce 2021 zemřelo při nehodách v USA 42 915 lidí. Letos, jen za leden a únor, ve Spojených státech došlo k 67 masovým střelbám. Od roku 1958, tedy za 65 let (!) došlo v USA (mimo Hawaj) údajně k 40ti úmrtím v souvislosti s útokem žraloka, útoků se zraněním bývá cca 18 za rok. Kolik lidí pokousá pes, kolik set tisíc je nebezpečně infikováno komárem či klíštětem?

krapotkin ( 5. července 2023 15:14 )

Tak hlavně, že ji nakonec vyplivnul. Asi mu nechutnala. Někteří jsou prostě rozmlsaní.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání