Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Manželka milionáře Sofia si užívá života v luxusu: Ženám radí, aby randily jen s boháči!

Autor: rc, BLK - 
14. srpna 2023
10:36

Kráska Sofia Kralowá žije svůj sen! Provdala se za milionáře z Dubaje a dny tak tráví nakupováním, na dovolené léta soukromým tryskáčem a na sociálních sítích se chlubí balíky peněz. O svém životě v luxusu vypráví na sítích, ovšem některé fanynky naštvala. V příspěvku je totiž nebádala, aby nechodily s chudými muži a raději nabalily milionáře!

Sexy influencerka se svým manželem bydlí v Dubaji, kde si žijí na vysoké noze. Sofiin manžel je milionář, a tak své manželce dopřává, co jí na očích vidí. Kráska tak nakupuje v obchodech luxusních značek, vozí se helikoptérou a soukromým tryskáčem. Netají se tím, že život v luxusu se jí líbí. O životě po boku bohatého manžela vypráví na sociálních sítích. Jen na TikToku ji sleduje 116 tisíc lidí.

V jednom z videí, které vidělo 13 tisíc lidí, sedí v červených šatech v tryskáči a vedle sebe má balíky bankovek. V dalším videu se chlubí helikoptérou, kabelkou značky Yves Saint Laurent a autem Lamborghini. „Vaše denní připomínka, abyste nikdy nerandily s chudými muži,“ napsala k videu. „Žádný muž si nevybere ošklivou ženu, když může mít krásku. Nerozhodni se pro chudého chlapa, když můžeš mít boháče,“ napsala k dalšímu. Zároveň uvedla, že se svým manželem je neskonale šťastná, protože spolu cestují po celém světě.

Nicméně ne všechny fanynky se s jejími názory ztotožnily. U videí se začaly množit komentáře, v nichž jí naštvané ženy napsaly, že je „povrchní“ a „zaostalá“. „Takže se znovu vracíme sto let zpátky, abychom byly závislé na penězích muže? Skvělá zpráva,“ napsala k videu jedna z fanynek. „Vztahy nejsou jen o penězích. Být s někým, kdo není bohatý, ale tvrdě pracuje, aby dosáhl svých cílů, neznamená, že snižuješ své standardy,“ napsala další. „Ženy jako ty jsou povrchní,“ vzkázala jí další.

Video  Influecerka obdržela ocenění od Obranné rozvědky Ukrajiny.  - Instagram
Video se připravuje ...

Blesk kalkulačka - chystáte se na dovolenou?

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi