Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sexy influencerka (32) je prý skutečná "Pretty Woman": Muži ji zasypávají luxusními dárky!

Autor: rc - 
9. srpna 2023
22:09

Sexy influencerka a hvězda z filmů pro dospělé Chloe Amour (32) se ráda nechává hýčkat. Mužští obdivovatelé ji zasypávají hodnotnými dárky! Její fanoušci za ni utrácí i víc než 1,5 mega. Kráska, která žije v Los Angeles, navíc tvrdí, že je skutečnou Pretty Woman. Stejně jako postava v kultovním romantickém filmu, jíž ztvárnila herečka Julia Robertsová, se v obchodech setkává s opovržlivým chováním prodavaček.

Chloe velmi ráda dostává luxusní dárky! Dvaatřicetiletá influencerka, která žije ve „městě andělů“, má na sociálních sítích velkou základnu fanoušků. Jen na instagramu ji sleduje 979 tisíc lidí. Brunetka se nebojí jít s kůží na trh a na snímcích často pózuje v bikinách nebo spodním prádle. Mužští fanoušci z ní šílí natolik, že ji zasypávají drahými dárky! Utratili za ni i víc než 1,5 mega!

Doma tak má sbírku kabelek Chanel, bot Louboutin a luxusní krajkové spodní prádlo. Pochlubila se i drahými hodinkami. Pro americký deník New York Post navíc dodala, že si připadá jako prostitutka Vivian, kterou si ve filmu Pretty Woman zahrála herečka Julia Robertsová.

Chloe totiž velice ráda se svými mužskými obdivovateli chodí nakupovat na jednu z nejdražších ulic světa Rodeo Drive v Los Angeles a prodavačky se k ní chovají opovržlivě. „Je to jako v Pretty Woman. Mám pocit, že mě odsuzují," uvedla.  Prodavačky na ni prý žárlí, když vidí, kolik za ni muži utrácí.

O mužích, s nimiž se stýká, mluví jako o svých klientech, ovšem v jejich vztahu prý často sex nehraje žádnou roli. „Jeden chlap měl boty jako fetiš a miloval skutečně dlouhé nohy, takže to byla jedna z věcí, co se mu na mně líbily. Součástí jeho fantazie bylo zasypat ženu dárky,“ uvedla Chloe s tím, že zároveň chtěl, aby mu udělala malou módní přehlídku.

Video  Influencerka Sofi Maureová si vzala samu sebe.  - tiktok/sofimaure07
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi