Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sexy blondýnka (19) dobývá sociální sítě: Fanoušci se rozplývají nad její krásou! Má to ale háček...

Autor: rc - 
29. července 2023
13:30

Krásná blondýnka s modrýma očima dobývá sociální sítě. Milla Sofiová (19) z Finska se na sítích chlubí dovolenými z Řecka, Monaka i Bora Bora, kde si užívá na luxusních jachtách a fanoušci jsou paf z její krásy. Kráska se nestydí ukázat se v plavkách a odhalit tak své ladné křivky. Ovšem jak to na sítích bývá, nic není tak, jak se na první pohled zdá.

Smyslná kráska má na sociální síti Instagram více než 30 tisíc fanoušků, na tikToku dokonce influencerku sleduje 90 tisíc lidí. Milla pochází z Helsinek a na sítích chlubí fotkami a videi ze svých cest. „Poznávání Santorini s radostným úsměvem,“ stojí u fotografie, na níž je Milla v modrých bikinách. „Léto je tady,“ je napsáno u snímku, na němž je blondýnka na palubě luxusní jachty. V dalším příspěvku píše, že si žije na vysoké noze v Monaku. „Netrpělivě očekávám víkend F1 plný adrenalinu,“ dodává.

Všechny její fotky mají desítky komentářů, v nichž lidé obdivují její krásu. „Miluju tvé oči, máš nádherný úsměv, jsi naprosto nádherná,“ píše jeden z fanoušků. „Jak někdo může být tak krásný,“ stojí v dalším komentáři.

„Co to máš s rukou?“ všiml jeden ze všímavých fanoušků toho, že něco s dokonalou kráskou není úplně v pořádku. Milla totiž není skutečná. Jak stojí v popisku jejího profilu, je výtvorem umělé inteligence. Dokonce má i své oficiální stránky, kde je její životopis. „Vítejte v mé virtuální říši! Nejsem obyčejná influencerka, jsem devatenáctiletá žena, která bydlí ve Finsku, ale je tu háček – jsem virtuální influencerka vygenerovaná umělou inteligencí,“ píše se na webových stránkách.

Milla není první kráskou vytvořenou umělou inteligencí, která uchvátila muže na sítích. V dubnu se muži na Redditu zakoukali do černovlasé divy jménem „Claudia“. Ta vybízela muže, aby jí poslali peníze, a ona jim na oplátku pošle své akty. Několik uživatelů se skutečně nechalo nalákat a za hanbaté fotky zaplatili. Ovšem následně se rozšířila zpráva, že nejde o skutečnou ženu. Vytvořili ji studenti informatiky. 

„Pro ty, kteří to nevědí, budu asi vrahem vaší fantazie. Claudia je výtvor umělé inteligence,“ napsal v příspěvku uživatel MeysterA. Studenti podle informací britského deníku Daily Mail chtěli zjistit, zdali lidé poznají, že se jedná o dívku vytvořenou umělou inteligencí. Na aktech prý vydělali přes dva tisíce korun.

Video  Influecerka obdržela ocenění od Obranné rozvědky Ukrajiny.  - Instagram
Video se připravuje ...

diskutujici ( 30. července 2023 18:08 )

Nj, sice m8 6 prstů, ale zbytek vypadá už dobře. Tedy, pokud nemá schované nějaké překvapení nějde

krapotkin ( 30. července 2023 17:31 )

Docela se tomu počítači povedla. Kdo byl vzorem k naprogamování ?

yokky ( 29. července 2023 20:42 )

👍👍👍👍­👍👍👍👍👍👍­👍👍👍🆒🆒🆒­🆒🆒🆒🆒🆒🆒­🌹🌹🌹🌹🌹🌹­🌹🌹🌹

yokky ( 29. července 2023 20:35 )

👍👍👍👍­👍👍👍👍👍👍­👍👍👍👍👍😥­😥😥😥😥😥😥­😥😥😥😥😥🆒­🆒🆒🆒🆒🆒🆒

lucie13 ( 29. července 2023 20:15 )

Umělá inteligence je začátkem konce lidstva. Až se Musk prosadí i se svými čipy, respektive implantáty do mozku, tak obyčejný člověk nebude mít šanci ani na pracovním trhu, leda, že by si bohatší koupili své roboty s AI a ti pracovali a vydělávali na ně.
Nebo se nějaký ten Sky net nakonec obrátí proti nám

Zobrazit celou diskusi