Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Módní kritička Blesku Ina T. o módních katastrofách léta: Nevkus Slovákové, Jiráčkové i Vémolovy Lulu

/
  • Ina T. hodnotní letní katastrofy
    13. července 2023 ● 05:00

    Módní inventura a s ní spojené hodnocení toho nejlepšího i nejhoršího náleží ke konci roku, ovšem množství aktuálních módních přešlapů tuzemských celebrit zaslouží samostatnou svodku, reflektující panoptikum tristních letních kreací.

    Navzdory očekávaných, zástupy fanoušků inspirujících modelů jde o příklady jak nikdy, zvedající estétům bryskně tlak. Které celebrity patří ke vkus postrádajícím personám, jež toto léto zaslouží vysokou módní pokutu?

  • 1.

    Nela Slováková (32): Odstrašující příklad nevkusu - 5

    Bývalá hvězdička reality show v sobě nezapře slavomanku toužící po pozornosti fotografů, jíž se domáhá modely brnkajícími na levnou notu erotiky. Elementární vkus postrádající řízou je i model z dílny Debbie Brown tvořen crop topem s průstřihy plus dlouhou sukní, jež ve střihu na půl žerdi odhaluje potetované hýždě. Nela Slováková je tak dík svému nejnovějšímu modelu odstrašujícím příkladem, jak s módou nikdy nenakládat.

  • 2.

    Zdena Lulu Černá (39): Atak implantátů - 5

    Proslavila se jako údajná milenka MMA bijce Karla Vémoly (38), s nímž měla udržovat vztah během těhotenství jeho manželky Lely (34).

    Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

    Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy