Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Sexy babča (53) znovu zasahuje: Žhavé snímky z nudistické pláže!

Autor: štt - 
22. srpna 2023
10:56

Brazilská padesátnice Andrea Sunshinová je sice už dvojnásobnou babičkou, ale to jí nebrání škádlit svými odvážnými snímky. Nedávno se nechala slyšet, že za celý život měla 720 milenců a milenek. Nyní uvedla, že miluje nudismus. Svou vášeň potvrdila i fotografiemi z pláže.

Andrea je hvězdou sociálních sítí. Na svůj instagramový účet, kde ji sleduje skoro půl milionu uživatelů, pravidelně přidává lechtivé fotky. Ty mají především navnadit na peprnější obsah, který nabízí fanouškům na OnlyFans. Nedávno vyvěsila odvážný inzerát. Hledá muže, který by byl ochotný s ní natáčet filmy pro dospělé.

Profesionální fitness trenérka se však nesvléká jen za peníze. Nahotu přímo miluje, a navštěvuje proto nudistické pláže. Nedávno ze své dovolené sdílela pár fotek a její fanoušci se mohli zbláznit. Andrea totiž ukázala úplně všechno.

„Miluji nudismus,“ napsala krasavice k fotkám, na kterých je zcela nahá. Pouze bradavky a klín má zakrytý veselými emoji. Odhalila tak nejen své vnady, ale i tetování na žebrech a v podbřišku. Kromě tisíce lajků jí jistě přibyly i nabídky na seznámení.

Andrea pro deník Daily Star prozradila, že jí denně chodí okolo padesát koketních textovek. Dále uvedla, že týdně má dva až tři nezávazné vztahy. Když se snažila vypočítat celkový počet milenců a milenek, došla k sedmi stovkám.

Video  Už budu! Jak vypadá závislost na pornu?  - pdc, ub, Jedlička, Marek, Chebotareva
Video se připravuje ...

Moly28 ( 20. září 2023 13:09 )

Jaká babča?! Jste normální?!

Uživatel_5488345 ( 4. září 2023 09:23 )

No co na to říct sexu babča v akci ;-

baronessa ( 23. srpna 2023 18:13 )

No to se má čím chlubit!

spania ( 23. srpna 2023 00:46 )

Fuj,to je hnus... Takový babochlap!

Lomikel ( 22. srpna 2023 17:12 )

klimakterické babčy vylepšené plastem, silikonem, botoxem a produkty firmy "Laky, barvy, malířské potřey s.r.o." Nemohou překonat chorobu, kterou trpí.
A tou je exhibicionismus...

Zobrazit celou diskusi