Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Drama na motokrosových závodech: Motocyklista vletěl do diváků! Čtyři děti utrpěly zranění

Autor: rc - 
4. září 2023
15:38

Záchranáři v neděli 3. září zasahovali na motokrosových závodech ve slovenské obci Žaškov. Do diváků tam zatím z neznámých příčin vletěl jeden ze závodících motocyklistů. Čtyři děti utrpěly zranění a desetiletou holčičku musel do nemocnice transportovat vrtulník!

Motokrosové závody se konaly v neděli 3. září v obci Žaškov v okrese Dolný Kubín. Závod přilákal mnoho diváků, kteří postávali u tratě. A přihlížely i děti. Zničehonic ale do hloučku diváků vletěl jeden ze závodníků. Jak uvádí slovenská televize TV JOJ, incident se stal po poledni. Při nehodě se zranily čtyři děti a na místě musel zasahovat i záchranářský vrtulník.

„Posádka leteckých záchranářů si na místě převzala do své péče desetiletou dívku s vážnějším úrazem hrudníku ve stabilizovaném stavu, která byla letecky převezena do Dětské fakultní nemocnice v Banské Bystrici,“ uvedla pro výše zmíněnou televizi mluvčí Zuzana Hopjaková.

Pro slovenský deník Nový Čas promluvil svědek, jenž popsal, co se na místě stalo. „Byly to závody juniorů. Jeden nezvládl řízení a vletěl do lidí. Byla tam máma s asi desetiletým synem a ještě u nich stály tři přibližně stejně staré děti,“ řekl s tím, že mámu se synem transportovali s lehčími zraněními do nemocnice. Případem se již zabývá policie.

Video  Motocyklista na závodech na Slovensku vletěl do diváků.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

diskutujici ( 5. září 2023 04:56 )

Skaboduchá zábava pro slaboduché.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání