Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Češka Natálie (†32) zemřela při nehodě na Novém Zélandu: Nadaná tanečnice se nevrátila z výletu

Autor: ČTK, jel - 
1. září 2023
09:28

Na Novém Zélandu zemřela dvaatřicetiletá nadaná tanečnice Natálie z České republiky. Přátelům v neděli 27. srpna sdělila, že jde na túru. Z ní se ale už nevrátila. Zemřela při dopravní nehodě. Smutnou zprávu oznámila v noci ze čtvrtka na pátek na webu novozélandská policie. 

Natálie měla podle přátel vyrazit v neděli na túru k jezeru Waikaremoana, které se nachází na novozélandském Severním ostrově. Z výletu se ale nevrátila podle plánu a kamarádi začali mít velké obavy. 

Místní police po mladé Češce vyhlásila pátrání. Zpráva se objevila i v novozélandských médiích a kriminalisté hledali také ženino auto. Bohužel v noci ze čtvrtka na pátek policisté na webu oznámili, že Natálie zemřela při dopravní nehodě jednoho vozidla. 

„Policie vyjadřuje v této těžké chvíli její rodině a přátelům soustrast,“ uvedli kriminalisté na webu a zároveň poděkovali všem, kdo pomáhali s pátráním.

Natálie byla nadaná tanečnice a absolvovala magisterský program na Hudební a taneční fakultě Akademie múzických umění v Praze na Katedře nonverbálního divadla. 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání