Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Podnikatel Marián měl při autonehodě úmyslně zabít expartnerku: Detaily hrozné havárie!

Autor: jel - 
3. září 2023
14:35

Minulý rok v polovině července došlo mezi slovenskými obcemi Revúca a Muránska Dlhá Lúka k vážné dopravní nehodě s tragickými následky. Zemřela při ní třiačtyřicetiletá Irina. Podle policie nehodu podnikatel Marián způsobil schválně, údajně se chtěl pomstít bývalé partnerce. Měly mezi nimi být spory o dům a podnikatel měl ženu pronásledovat.

Osudný červencový den měl podle informací slovenského deníku Nový Čas Marián od rána zjišťovat, kdy se bude jeho bývalá partnerka vracet z Banské Bystrice domů. Pak si na ni počkal na parkovišti po cestě a když kolem něj projela, začal ji pronásledovat. Ohrožoval ji riskantní jízdou a snažil se ji vytlačit ze silnice. Irině se povedlo mu uniknout a přivolat policejní hlídku, které ohlásila, že ji pronásledoval expartner. Oficiální oznámení chtěla ale podat až doma, protože spěchala. 

Dluhy a neshody kvůli domu!

Jakmile se policejní hlídka od ženy vzdálila, opět se objevilo Mariánovo BMW, které přejelo do protisměru, kde se čelně střetlo s vozem Iriny. Ta srážku nepřežila. Podnikatel utrpěl vážná zranění a skončil na invalidním vozíku. 

Spory mezi partnery měly vzniknout kvůli domu. Ten totiž Irině věnovala Mariánova sestra s tím, že jej má později přepsat na partnera. Když se ale dvojice v roce 2022 rozešla, Irina dům prodala.

Marián měl údajně bývalé partnerce dlužit v přepočtu asi jeden milion korun, které jí odmítal vrátit, a proto se uchýlila k tomuto kroku. Původně na ni byl dům prý napsán proto, že Marián byl v osobním bankrotu a nechtěl vrátit peníze věřitelům. 

Muži hrozí v případě prokázání viny za úkladnou vraždu blízké osoby a ze zvláštního motivu - pomsty trest 25 let vězení nebo doživotí.

Video  Podnikatel Marian měl schválně způsobit dopravní nehodu, při níž zemřela jeho expartnerka Irina  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání