Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Poblázněný Fritzl (88) hlásá z vězení: Chci se znovu shledat s rodinou! 24 let ve sklepě znásilňoval dceru

Autor: rc, inf - 
13. května 2023
20:50

Sexuální tyran Josef Fritzl (88) věznil neuvěřitelných 24 let ve sklepě rodinného domu v dolnorakouském městě Amstetten svou vlastní dceru Elisabeth. Dokonce s ní zplodil sedm dětí. V roce 2009 za to dostal doživotí. Ovšem v rozhovoru pro britský deník prozradil, že ve vězení nehodlá zůstat po zbytek života. Doufá, že se dostane na svobodu a znovu se shledá se svou rodinou.

Vše začalo 28. srpna 1984, kdy Josef Fitzl nalákal do sklepa rodinného domu svou dceru Elisabeth pod záminkou, že potřebuje pomoci s opravou dveří. Fritzl ji ale ve sklepě, který speciálně upravil, uvěznil. Elisabeth tam zůstala uvězněná dlouhých 24 let.

Svou dceru znásilňoval a Elisabeth mu porodila sedm dětí. Tři z jejích dětí s ní žily ve sklepě a další tři děti žily v domě s Fritzlem a jeho manželkou Rosemarií. Jedno z dětí, které Elisabeth porodila, zemřelo několik dní po narození. Vše prasklo v roce 2008, kdy jedna z dcer upadla do bezvědomí. Dívce selhávaly ledviny a Fritzl nakonec souhlasil, že ji vezme do nemocnice. Elisabeth chtěla za svou dcerou a Fritzl ji nakonec vzal s sebou do nemocnice, kde je zadržela policie. Elisabeth se po 24 letech dostala na svobodu a Fritzl putoval do vězení. V roce 2009 jej soud odsoudil na doživotí. 

Ve vězení však nehodlá strávit zbytek života. Právě to řekl v rozhovoru pro britský deník The Sun.Chce se prý dožít 130 let. Dodržuje proto striktní režim, který je podle jeho slov klíčem k dlouhověkosti.

„Každý den začínám kávou,“ uvedl v rozhovoru s tím, že si následně dá hrnek horkého kakaa. „Potom si dám čaj a sním tři vejce, toast se šunkou a také klobásu,“ dodal Fritzl. K snídani si rád dává sýrovou pomazánku a tabletu vitamínu C, rovněž jí hořčík a zinek. „Také vypiji denně hodně vody. Nedávno jsem četl, že je vědecky dokázáno, že se lidé mohou dožít až 150, když správně jedí a cvičí. Chci se dožít 130, to je můj plán,“ dodal.

Fritzl rovněž prozradil, že se hodlá dát znovu dohromady se svou bývalou manželkou. Tvrdí, že jsou stále svoji, ačkoliv se rozvedli před jedenácti lety. „Chápu, že lidé chtějí, abych zemřel ve vězení, ale chci se jednoho dne dostat na svobodu,“ řekl s tím, že se chce znovu shledat s rodinou. „Věřím, že se s nimi jednoho dne znovu uvidím,“ uzavřel.

Video  Josef Fritzl. Přes dvacet let věznil a znásilňoval vlastní dceru, zplodil s ní sedm dětí.  - Videohub
Video se připravuje ...

Omasta ( 14. května 2023 01:07 )

V Rakousku mají luxusní kriminál, že se tam dožije 88 let. Může si zvolit, co si dá k snídaní a může polykat pilulky proti stárnutí.

Fritzl se asi vzdělával, protože prvně živil děti pizama a teď, když jde o něj, tak drží dlouhověkou dietu.

new era ( 13. května 2023 22:01 )

Narcisismum nejvyssiho stupne. Je mi z nej na bliti.
Kdyby existovala spravedlnost, tak ho tam denne muci, a ne ze si to v klidku odsedi a dostava pravidelne najist. Takovy luxus jeho dcera nemela. Ani ty jejich deti.
Kdyby existovala spravedlnost, tak ta jeho manzelka sedi taky - vzala si ho PO TOM, co on si odsedel trest za znasilneni. Mit rodinu s takovym zmetkem, kdyz to o nem vim, to neni normalni 🤦💔

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání