Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Seniorka (†77) se dlouho neozývala synovi: Policisté ji doma našli s uříznutou hlavou

Autor: ran - 
15. října 2021
13:37

Podivný případ se odehrál v jižní Francii, policie si nad ním zatím stále láme hlavu. Na podlaze domu našli ležet starší ženu, její uťatá hlava přitom ležela na stole. Žádné stopy po vloupání ale na místě vyšetřovatelé nenašli. Policii zalarmoval syn, když se mu maminka dlouho neozývala.

Syn si s mámou volal téměř každý den, proto mu bylo divné, když se neozývala. Protože byl s jejím domem spojen i přes kameru, všiml si prý na podlaze podivného stínu a zalarmoval policii. Policisté ve středu 13. října na místě našli mrtvou ženu s uříznutou hlavou. Ta byla položená na stole.

Informaci o uříznuté hlavě na stole podle Daily Mail poskytl agentuře AFP policejní zdroj, který si nepřál být jmenován.

Případ se stal ve městě Agde na pobřeží Středozemního moře. Policie zatím konkrétnější informace k případu neuvolnila, jen předeslala, že smrt ženy v současné chvíli nevyšetřuje jako terorismus.

Okolnosti, za jakých mrtvou ženu policisté našli, jsou záhadné nejen hlavou na stole, ale i proto, že dům nevykazoval žádné známky vloupání a dveře i branka na pozemek byly zamčené. Policie si tak zatím dál láme hlavu, co za tragickou smrtí vězí.

ahojky ( 15. října 2021 19:10 )

majke79...Vinická, by to vypátrala raz dva. Má totiž skvělý tým

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání