Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Z basy ven a zase zpátky: Policisté opět zatkli známého recidivistu, měl brutálně napadnout spoluvězně

Recidivista měl brutálně napadnout spoluvězně.
Recidivista měl brutálně napadnout spoluvězně.  (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: rix - 
23. září 2021
13:54

Pětatřicetiletý recidivista si pobytu na svobodě moc neužije. Když si odpykával trest za útok na příslušníka vězeňské služby, měl surově napadnout jiného spoluvězně. A policisté neváhali. Jakmile si vězeň trest odseděl, putoval krátce po propuštění opět do vazby. 

A ve vězení si v případě prokázání viny posedí pěkně dlouho. Tentokrát totiž podle policie útočil opravdu brutálně a kriminalisté jeho čin vyšetřují jako vraždu ve stadiu pokusu. „Obviněný muž přesto, že se o 6 let mladší muž vzdával, pokračoval v surovém útoku, který zakončil skokem oběma svými koleny na hlavu ležícího muže. Ten skončil s vážným zraněním v nemocnici,“ uvedla mluvčí policistů Iva Kormošová. 

Násilníka policie zatkla, sotva vyšel z věznice, kde si odpykával předchozí trest. „Kriminalisté následně podali podnět státnímu zástupci k návrhu na uvalení vazby, který důvody vazby - útěk, opakování trestné činnosti, shledal,“ popsala mluvčí. 

Jako by se snad muži ani na svobodu nechtělo. V base strávil dohromady za různé prohřešky už patnáct let. Nejdelší pobyt ho ale nejspíše teprve čeká, pokud se u něj prokáže vina za surový útok, do chládku může jít až na patnáct let. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání