Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Milovník škodovek Tomáš (†31) zemřel při autonehodě: Kamarádi ho uctili dojemným vzkazem

Autor: ran - 
22. února 2021
17:33

Velký fanda škodovek Tomáš (†31) v neděli zahynul při hrozivé dopravní nehodě. Mladý muž na místě podlehl zraněním neslučitelným se životem. Jeho automobiloví kamarádi mu poslali dojemný vzkaz do nebe. 

Mezi obcemi Liptov a Galovany na středním Slovensku se v neděli srazila dvě auta. Na místo okamžitě zamířili záchranáři, hasiči i policie. Tomáš bohužel nehodu nepřežil. Čtyři další lidé se zranili. V jednom z vozidel byly i dvě děti. Zprávu přinesl web Topky.sk.

Silnici policie po nehodě policie uzavřela, na pomoc přiletěl i záchranářský vrtulník. Tomášovy blízké smrt mladého muže zasáhla, přišla příliš nečekaně. Figuroval ve facebookové skupině fanoušků aut značky Škoda. Jeho koníček prozrazoval i Tomášův vlastní profil na facebookové stránce, kde fotografie škodovek převládaly.

Skupina milovníků české značky na Tomášovu náhlou smrt zareagovala obratem, administrátor skupiny na jeho počest místo dosavadního profilového obrázku umístil černobílou fotografii kamaráda. 

„Upřímnou soustrast celé rodině,“ napsali zástupci fanouškovské stránky. Protože jsou v dnešní době kvůli vládním opatřením možnosti setkávání omezené, alespoň na dálku za Tomáše zapálili svíčku. „Děkujeme za všechno, co jsi pro nás udělal. Nikdy na Tebe nezapomeneme,“ zněl popisek k videu, které vzniklo po Tomášově smrti.

Příčiny nehody se nadále vyšetřují. „Z doposud nezjištěných příčin při průjezdu pravotočivou zatáčkou přejel se svým vozem Škoda do protisměru, kde čelně narazil do protijedoucího osobního vozidla Renault, které řídil také 31letý muž,“ řekla pro web mluvčí žilinské policie Gabriela Kremeňová.

Jisté je, že řidič Renaultu nebyl pod vlivem alkoholu. Zda se před jízdou napil Tomáš, bude zřejmé až z nařízené soudní pitvy. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání