Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mladý řidič zemřel při nehodě na Rychnovsku: Jeden z šoférů zřejmě nedal přednost na křižovatce

Po střetu dvou aut na Rychnovsku zemřel mladý řidič.
Po střetu dvou aut na Rychnovsku zemřel mladý řidič.  (Autor: HZS Královéhradeckého kraje)
Autor: ČTK - 
12. ledna 2021
11:09

Při srážce dvou osobních aut u Třebešova na Rychnovsku v úterý ráno zemřel třiatřicetiletý řidič. Řidiče druhého auta záchranáři odvezli do nemocnice. ČTK to řekla mluvčí policie Lucie Konečná. Jde o druhou dopravní nehodu se smrtelným zraněním v letošním roce v Královéhradeckém kraji.

Auta se srazila na křižovatce na silnici mezi Častolovicemi a Solnicí poblíž obcí Třebešov a Lokot. Jeden z řidičů zřejmě nedal na křižovatce přednost druhému autu.

Policie silnici v místě nehody uzavřela a dopravu svedla na objížďky. Po silnici vede část dopravy do průmyslové zóny Solnice - Kvasiny, kde má závod automobilka Škoda Auto.

První letošní tragická nehoda v Královéhradeckém kraji se stala 5. ledna u obce Bolehošť na Rychnovsku. Při nárazu osobního auta do stromu tam zemřel řidič.

V Královéhradeckém kraji loni zemřelo při dopravních nehodách 25 lidí, o 23 méně než v roce 2019. Ubylo i těžce a lehce zraněných. Celkový počet nehod v Královéhradeckém kraji loni klesl o sedm procent na 4845 nehod, vyplývá z předběžných statistik policie.

Video  Jak zastavit krvácení. Rady záchranáře Víta Samka  - Petr Němeček/ CNC
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání