Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Trápení Češky (65), která se v Pákistánu provdala za zajíčka (23): Proplakaný Valentýn!

Češka (65), která se provdala za Pákistánce (23), proplakala celý Valentýn.
Češka (65), která se provdala za Pákistánce (23), proplakala celý Valentýn.  (Autor: Reprofoto YouTube.com - Urdu Point)
Autor: shp - 
17. února 2021
05:03

Do Pákistánu odletěla za láskou, něhou a pochopením. Namísto toho skončila česká učitelka (65), která se provdala za muslimského mladíka (23) a kvůli sňatku konvertovala k islámu, v slzách. Nejhorší byl pro ni Den svatého Valentýna, který celý proplakala.

Novomanžel Abdullah, který si vzal o 42 let starší ženu, prozradil zdroji Blesk.cz přímo v Pákistánu, že je jeho žena velmi rozrušená. Rozhodily ji komentáře o jejím vztahu, v němž se nedá přehlédnout obrovský věkový rozdíl. Obyvatelé Pákistánu i České republiky nevěří Abdullahovi jeho lásku a domnívají se, že je sňatkový podvodník.

„Vzal si ji kvůli penězům,“ napsala na sociální síti jedna uživatelka. „Chce české občanství, je to jasné,“ dodala další žena na facebooku. Jak je vidět, pro Češku jsou tato nařčení bolestivá. Svému milému totiž jeho lásku věří. Jinak by nepřicestovala do muslimské země a nekonvertovala k islámu. Sám Abdullah je z psychického rozpoložení manželky špatný.

Proplakaný Valentýn

„Proplakala celý Valentýn,“ tvrdí náš zdroj. S mladíkem ho ani neslavila. Abdullah si podle všeho myslel, že ho ženy v České republice neslaví. Jak moc šeredně se mýlil. Možná kdyby přinesl své lásce květinu, zahnal by její chmury a vyčaroval na její tváři úsměv. Život v Pákistánu se Češce nelíbí. Dokonce se už úplně přestala bavit s Abdullahovou rodinou.

Místní jídlo jí navíc vůbec nechutná a stravuje se pouze pečivem. Někdejší učitelka čeká, až ambasáda vyřídí všechny potřebné dokumenty a víza pro život páru v Česku. „Odcestování do České republiky učiní mou manželku šťastnou,“ řekl sám Abdullah našemu zdroji. Aby ji ukonejšil, přislíbil své ženě, že si v Česku určitě najde práce. Místo chce najít na benzinové pumpě.

Nastane změna po návratu do Česka?

V minulosti pracoval jako malíř pokojů, ale nyní je nezaměstnaný. Jak už dříve zdroj prozradil, Abdullah měl od Češky vybírat peníze i za domácí práce. Změní se život bývalé učitelky po návratu do vlasti, nebo si skutečně nevybrala dobrého manžela? To ukáže až čas. Její příběh totiž není telenovela, ale píše ho sám život...

Video  Astroložka Boháčová o lásce v roce 2021: Kdo bude prožívat rok lásky a kdo musí projít velkou zkouškou?  - Martin Mol
Video se připravuje ...