Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sex s dědečkem (72) je nejlepší, chválí si studentka Julia: Prý je do něj blázen

Autor: shp - 
15. října 2020
09:20

Říká se, že na věku nezáleží. Vztah Julie Straussové (31) z německého Frankfurtu s o 41 let starším Berndem Hasenbankem (72) je důkazem naprostého opaku. Žena si  nemůže vynachválit na svém partnerovi, který je už dvojnásobným dědečkem, právě jeho zkušenosti a vyzrálost. Starší kmet je pro ni tím pravým jak pro vztah, tak intimní radovánky. Julia se nezdá. Rozhodně se totiž nezdráhá promluvit o tom, jaký je důchodce drak v posteli.

I když je Bernd starší než Juliini rodiče, pár s velkým věkovým rozdílem si soužití nemůže vynachválit. „Líbí se mi na něm jeho empatie a zkušenosti,“ řekla Mirroru mladá žena, která studuje interiérový design. Hrdličky, které přitahují pozornost svého okolí, jsou spolu od dubna 2019, kdy se jejich pohledy setkaly poprvé.

Stařík je navíc podle Julie pořádný kanec! „Můj sexuální život s Berndem je nejlepší, jaký jsem kdy měla. Od počátku jsem viděla, že je Bernd silný a zdravý muž s živým duchem, ale byla jsem překvapená jeho zkušeností v posteli. Je hodně potentní,“ nestyděla se prozradit o svém partnerovi Němka. Starší chlap je podle ní lepší než mladíci.

Děda je v posteli nejlepší

Chodila jsem s muži, kteří byli až o 26 let starší, ale žádný z nich nebyl tak dobrý jako Bernd,“ dodala studentka, které není vůbec nepříjemné mluvit o sexu. Přiznala ale, že se zpočátku kvůli věkovému rozdílu necítila nejlépe. „Nejdříve jsme se cítili nejistí na veřejnosti, protože na nás lidé civěli, když jsme se drželi za ruce,“ vysvětlila.

Dnes si to ale už tak nebere. „Mohou vidět, že jsme zamilovaní a to je jediné, na čem záleží,“ uzavřela. Julia je dokonce mladší, než dvě děti jejího partnera. Ten je ze vztahu s mladicí pochopitelně nadšený. „S Julií se cítím opět jako teenager. Být znovu zamilovaný znamená, že do toho dám maximum,“ dodal Bernd s tím, že i jeho děti naprosto schvalují a podporují jeho vztah s mladší ženou.

Nejsem její sugar daddy, brání se stařík

Je sebejistá. Lidé předpokládají, že má Julia otcovský komplex, ale to není její případ. A já nejsem ve finanční pozici, abych byl její sugar daddy,“ řekl o své partnerce vysloužilý hotelový manažer. S rodiči Julie to bylo komplikovanější. Nejdřív vztah se starším mužem své dceři příliš neschvalovali, ale když ho poznali, změnili názor. Hrdličkám tak ve štěstí nyní nic nebrání.

stoura ( 17. února 2021 16:28 )

Ale houby, čím starší vůl, tím tvrdší paroh!!!

villon ( 15. října 2020 17:59 )

Vubec se jí nedivim, protože ten dědula vipadá v těch brejlích o dobrých dvacet let mladší. Jestli jí s nima i píchá tak to musi bejt mazec a fičák jako bejk.

hasickajana ( 15. října 2020 17:21 )

Julia není moc hezký kluk...

DWEI ( 15. října 2020 16:16 )

Picsaba - TREFA

Gretka ( 15. října 2020 14:48 )

Čtyřicítky jsou i u nás , dnes je vše normální, studentka 31, ať jim to vydrží 😀😀😀

Zobrazit celou diskusi