Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena si vzala tátu (64) své nejlepší kamarádky: Velký věkový rozdíl jim nevadí

Autor: rc - 
17. prosince 2020
09:48

Nepříjemným poznámkám čelí Becki Priceová (41) se svým manželem Blue Pricem (64). Dvojici od sebe dělí neuvěřitelných třiadvacet let, avšak zamilovaný pár se vzal a tvrdí, že jsou šťastnější než kdykoliv předtím! Jejich přátelé a blízká rodina však jejich vztah nesli těžce a to zejména dcera Bluea Catherine Lottová, která byla nejlepší kamarádkou Becki.

Britka Becki Priceová je o třiadvacet let mladší než její manžel Blue Price. Becki byla dobrou kamarádkou jeho dcery Catherine Lottové, díky níž se se svým budoucím manželem seznámila. Jejich přátelé a rodina však s jejich vztahem dlouho nesouhlasili a to obzvlášť dcera Bluea Catherine.

Vztah Becky a Bluea však navzdory očekávání všech vydržel a milenci pocházející z anglického města Bream si v roce 2015 řekli své „ano.“ Jak sami říkají, jsou spolu šťastnější, než kdy byli, a to i přesto, že děti Becki jsou v podobném věku jako vnoučata Bluea. „Miluji ho. Je zábavný, velmi zábavný. Myslím, že je úžasný. Je tak vtipný. Catherine a já jsme byly nejlepší kamarádky. S Blueem jsme se na ulici setkávali s podivnými pohledy, ale věkový rozdíl nás nikdy neobtěžoval,“ uvedla Becki pro britský deník Daily Mirror s tím, že první manželství jí ztroskotalo.

„Určitě jsem po setkání s ním ztratila několik přátel, protože jim to přišlo divné,“ dodala s tím, že ji to však nikterak netrápí. Dvojice nyní žije spolu s dětmi Becki, jimž je 15, 19, 22 a 24 let. „Mojí dceři je 37 let, je téměř ve stejném věku jako moje žena. Negativní komentáře mě ani trochu netrápí. Slova mi neubližují. Je mi jedno, co lidé říkají. Vím, co mám. Becki slýchávala takové komentáře jako: proč jsi s ním nebo je to jen starý muž. Mám pocit, že jsem ten šťastný. Je mi jedno, co lidé říkají,“ uvedl Blue.

VIDEO: Darovala holčičce kostní dřeň, pak ji pozvala na svou svatbu:

aquarie ( 17. února 2021 12:40 )

Ani u nas neni zdaleka kazda modelka a i pekna zena muze mit dobre a spatne fotky. Na svatebni foto vypada dobre a nezapomente, ze to neni dvacitka a ma ctyri deti, je to normalni zena.

baronessa ( 17. prosince 2020 10:26 )

Při pohledu na snoubence mi napadá jediné: Britská kuchyně a pověstná krása britských žen učinila z Britů nejlepší námořníky na světě.

Zobrazit celou diskusi