Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladík (23) si vzal za ženu seniorku (76): Nejvíc si pochvalují úžasný sex

Autor: jžk - 
3. prosince 2020
09:26

Almeda a Gary Harwickovi se vzali před pěti lety, dva týdny poté, co se potkali na pohřbu jejího syna! Netradičnímu páru to mimo jiné výborně klape v posteli, rozhodli se proto o své štěstí podělit se světem.

Bylo mu sedmnáct a jí jednasedmdesát. Gary (23) a Almeda (76) Harwickovi se potkali na pohřbu jejího syna Roberta, když byl mladík zrovna po rozchodu s jinou seniorkou. Ona sice mladšího muže nehledala, byla to však láska na první pohled a pouhé dva týdny nato si řekli své ano!

Zamilovaný pár si údajně na své „poprvé“ počkal do svatební noci – a nelitoval. „Bylo to úžasnější, než všechny mé nejdivočejší sny,“ přiznal Gary o prvním sexu s Almedou. Ta se svým sexuálním životem ráda chlubí a otevřeně přiznala, že i po pěti letech mají stejně skvělý sex a jsou stále zamilovaní. „Je to opravdu moje vysněná žena a fyzická stránka našeho vztahu nemohla být lepší,“ dodal mladík.

Manželé si spolu založili profily na sociální sítích včetně TikToku, kam rádi nahrávají videa, na kterých se láskyplně tulí a líbají. Nyní se však pár z amerického Tennessee rozhodl přidávat explicitní obsah na platformu pro dospělé, OnlyFans, aby mohli sdílet se světem i ta nejhlubší zákoutí své lásky. „Moje žena a já jsme na OnlyFans noví, je mezi námi věkový rozdíl 53 let,“ napsal na twitter Gary, který si za předplatné účtuje 241 Kč.

Jejich vztah je bezesporu ve společnosti tabuizovaný, upoutal však pozornost médií. Manželé se dokonce objevili v britské talk show „Loose Women“. Zdá se však, že jejich vztah je pevný. „Až do dne, kdy jsem tě potkal, jsem netušil, že je možné někoho tak hluboce milovat. Kvůli tobě se každé ráno probouzím s radostí a chci tvrdě pracovat, abychom dosáhli na naše sny,“ napsal srdceryvné vyznání ke čtvrtému výročí svatby Gary.

kuniksicht ( 4. prosince 2021 06:44 )

Myslim, ze bych o nic nepřišel kdybych se o jejich stesti nedozvěděl......

Monikay ( 3. prosince 2020 10:28 )

chápu. když narazí gerontofil na ochotnou babku, to je pak radost na obou stranách.

zdengregr ( 3. prosince 2020 09:58 )

Teď jsem si ublinknul.

Zobrazit celou diskusi