Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Seniorka si našla v Egyptě mladého manžela: Za první noc prý vypotřebovali celou tubu lubrikantu!

Autor: ran - 
11. listopadu 2020
16:33

Tahle důchodkyně se tedy rozhodně nestydí, a navíc je teď z ní hvězda obrazovek. Mluví do televize o vášnivém sexuálním životě se svým o 47 let mladším egyptským milencem. Je přesvědčená, že tenhle mladý sympaťák stoprocentně nejde po jejích penězích. Je to prý čistá láska, a tak si ho vzala za muže.  

Iris Jonesová (81) se nebojí jít s dobou - i ve svém věku má facebookový účet. A velmi aktivně s ním také pracuje. Sdílí na něm prakticky pouze jeden typ fotek - rozesmáté romantické snímky, na nichž se blaženě kření v obětí se svým manželem Mohammedem Ahmedem (35). A kde se s ním seznámila? Ne na pláži, ne na hotelu, ale opět na sociální síti!

Stařenka z Westonu v jihozápadní Anglii je nejen moderní, ale i velmi hovorná a čiperná. Miluje vystupování v televizi, a tak za dobu, co spolu s Ahmedem randí, ji už televizní diváci mohli vidět minimálně dvakrát. Dnes už tak pomalu celý svět ví, jak vypadala její první noc s opáleným mladíčkem v posteli. Nemohli prý přestat a jedna tuba lubrikantu jim stačila jen tak tak.  

Aby Ahmeda mohla vidět, přijela za ním do Egypta. V televizi se pak rozhovořila o tom, jak to tehdy vnímala. „Cítil jsem se zase jako panna, protože jsem v té době už 35 let s nikým nic neměla,“ uvedla. Babička byla při rozhovoru před kamerami jako doma, zato moderátoři zrudli jako raci a při upřímné zmínce o „ztrestaném“ lubrikačním gelu se chtě nechtě začali hihňat. „Příští den jsem skoro nemohla chodit, bylo to, jako bych celý den jezdila na koni,“ přisadila si stařenka. 

Při druhé návštěvě studia o pár měsíců později - v září 2020 - už Iris nepřišla sama. Zprávu o zasnoubení divákům přinesla společně se svým „klukem“. A ten se rovnou do moderátorů pořadu pořádně obul. Vynadal jim, že si nepřeje, aby ani oni, ani nikdo jiný jinde v médiích ho už nikdy neoznačovali jako „zajíčka“. „Jsem muž, žádná hračka! Tohle také není žádná hra. Nejde mi o peníze, ani o státní příslušnost. Mám vlastní peníze a jsem spokojený tak, jak jsem,“ upozornil už podruhé během krátké doby zkoprnělé moderátory, kteří ale pokárání vzali sportovně. 

Ahmed jen jinými slovy zopakoval, což už řekl při jiných příležitostech, kdy se vyznával z milostného poblouznění ke své vyvolené. „Lásce nezáleží na věku ani národnosti. Tohle je náš život, Iris jsem si vybral a ona si vybrala mě,“ řekl rezolutně. „Může se zdát zvláštní, když má někdo ženu o 20 let starší, než je jeho vlastní matka, ale taková už je láska - oslní vás a děláte to, co si přeje,“ dodal.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Karel Novotny ( 14. listopadu 2020 23:54 )

Co to tady píšete za ***?

y1xcvbnm ( 14. listopadu 2020 13:58 )

no, je to odporné ale možná snad až né tak , jako když si *** vezme za muže teplého režiséra a pak mu domů nosí jedno dítě za druhým a dokonce mu vodí domů i ty muže s nimiž ty děti má, to tahle babka je proti ní čistá jako lilie a čistější než křišťál podle Grosse.

y1xcvbnm ( 14. listopadu 2020 13:54 )

jsou ale málokterá najde teplého režiséra který se těší každou chvíli na dítě s nějakým jiným chlapem, pak si ty děti - kukačky nechá po sobě skákat na smrtelné posteli. Taková *** je jen jedna

y1xcvbnm ( 14. listopadu 2020 13:52 )

nechutné, on duševně nahý , pravděpodobně úchylák a ona vymaštěná stará bréca, fuj , je to ohavné i naopak , starý dědek a mladá holka .

w.mojko ( 13. listopadu 2020 14:57 )

Zobrazit celou diskusi