Nechvalně proslulá blondýnka o sobě dlouhá léta nedala vědět, a tak málokdo tušil, s čím se po takové době vytasí. Na sociální síti zveřejnila fotky, na kterých by, nebýt jména, jen těžko někdo hledal Janu Vopěnkovou alias ramlici knížete Schwarzenberga, jak ji kdysi očastovala módní redaktorka Blesku Františka Čížková (†67). Mladá žena se změnila k nepoznání, nejenže viditelně pohubla a tím výrazně zredukovala své kypré ženské křivky, ale z blondýnky se proměnila v černovlásku.

Do povědomí veřejnosti se dostala v roce 2013, kdy se začala krátký čas objevovat po boku o více než 50 let staršího a ženatého předsedy TOP 09 Karla Schwarzenberga. Tehdy se proslýchalo, že se s ním stýká jen kvůli penězům. Vypadalo to, že dodnes ne tak zcela potvrzený románek trval jen několik málo měsíců, ovšem takzvaná ramlice tvrdí dnes něco jiného. „Vtipné bylo, že si pak všichni mysleli, že já se s Karlem už nestýkám. Ale potkávali jsme se pak dál,“ řekla po letech pro eXtra.cz černovlasá kráska.

Tehdy se také dostaly na veřejnost porno fotky, na kterých figurovala s další neznámou ženou. Podle Jany Vopěnkové ale sexuální hrátky nebyly z její strany zcela vědomé. „Já s nikým od nás z vesnice nespala. Tehdy za mnou na plese přišel jeden tancovat a já ho odmítla. A pak se to stalo. Byla jsem omámená a nic si nepamatovala. Ani mi ještě nebylo osmnáct. Vůbec jsem nevěděla, co se děje. Jsem přesvědčená, že mi dali něco do pití a omámili mě. Prostě mě zdrogovali. Co si pamatuju, tak někdo té druhé holce říkal, co má dělat. A pak se objevily ty fotky,“ tvrdí dnes Jana, že se do této akce připletla vlastně dost nevinně.

Co bylo, bylo a knížecí ramlice je zpět se vší parádou. Má prý totiž velké kariérní plány a touhu prorazit. „Chci se angažovat ve světě šoubyznysu a ukázat, co ve mně je. Jsem silná a výjimečná osobnost,“ tvrdí o sobě neskromně Jana Vopěnková v rozhovoru pro eXtra. Jestli se jí to ale podaří, ukáže až čas.

Fotogalerie
19 fotografií