Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Studentka (29) promluvila o vztahu a sexu s 80letým manželem: Není to nechutné, dokáže mě uspokojit!

Autor: chal - 
13. února 2021
06:15

Ani 51letý věkový rozdíl nestál v cestě lásce mladé nevěstě Terzel Rasmusové a jejímu ženichovi Wilsonovi Rasmusovi. A ani čtyři roky po svatbě mezi 29letou ženou a jejím 80letým manželem city neochladly. Jejich láska je prý krásná a syrová a není na ní nic nechutného.

Nevšední pár se seznámil v roce 2016 na společenské akci, kam Terzel vyrazila v rámci pracovních povinností. Dnes sice studuje práva, tehdy ale pracovala jako novinářka. Údajně šlo o lásku na první pohled, kdy to mezi mladou ženou a seniorem okamžitě zajiskřilo. Slovo dalo slovo a stařec začal s mladou novinářkou chodit.

Požehnání dali milencům překvapivě i příbuzní z obou rodin. Terzel je přitom ve věku Wilsonových vnoučat, jeho děti jsou totiž zhruba o 30 let starší než jejich nevlastní matka! Terzel tvrdí, že se vztahem nemá problém ani její otec. „Táta má Wilsona rád, líbí se mu, co mi může jako partner nabídnout,“ cituje Terzel server britského deníku Daily Mail.

Manželé prý děti neplánují, pokud ale Terzel náhodou otěhotní, rozhodně na potrat nepůjde. „Pokud jde o sex, je Wilson velmi pozorný milenec a dokáže mě uspokojit,“ odkryla šťastná žena soukromí. Mladší milenci jsou podle ní příliš sobečtí.

Vztah s o tři generace starším mužem podle Terzel není v žádném případě nechutný. Navíc je pro oba dva výhodný. Terzel se totiž díky Wilsonovým penězům může soustředit jen na studium, zatímco Wilson se s mladší manželkou cítí jako jinoch a má jistotu, že se o něj jako o nemohoucího staříka někdo postará.

illenne ( 14. února 2021 09:57 )

Nemám nic proti lásce i ve vyšším věku, ale ty fotky jsou hrozné, až nechutné.

verka1 ( 13. února 2021 17:06 )

On jí uspokojí a ona ho zalehne 😁

baronessa ( 13. února 2021 15:27 )

Vztah je věc k diskusi, ale co je nechutné, tak ty fotky. To je exhibice, ze které se zvedá žaludek.

amej ( 13. února 2021 15:14 )

Nechutné to rozhodně je. A nechápu ani toho staříka.

slovan1954 ( 13. února 2021 12:44 )

Vašnosti,chce se mi blejt!
Mně se stalo: Byl sem na svadbě a po sňatku nastalo gratulování. Kdosi s nevěstiny strany se ke mně přiblížil, starší pán, objal mně a dal mi ,,francouzáka,, !!! Blééééé...

Zobrazit celou diskusi