Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vrah Marečka z Loun bude mít honosný pohřeb: Kuču prý uloží do bílé rakve!

Autor: rc - 
5. července 2020
17:14

Minulé úterý se měl ve valdické věznici oběsit Josef Kuča (†21). Jednadvacetiletého tyrana poslal soud na šestnáct let do vězení za dlouhodobé týrání nevlastního syna Marečka (†2), které nakonec skončilo jeho smrtí. Bezbranného Marečka měl pálit cigaretami, bít ho do krve a nechávat ho sedět na rozpáleném sporáku. Rodina tyrana z Loun nevěří, že Kuča spáchal sebevraždu, a chystá pro něj velkolepý pohřeb! Spočinout by měl dokonce v bílé rakvi.

Příběh Marečka z Loun zná celé Česko. Tříletý chlapec byl utýrán k smrti svým nevlastním otcem Josefem Kučou, který ho měl bít do krve, pálit ho žehličkou a típat o něj cigarety a dokonce ho měl posazovat na rozpálený sporák! Bezbranný chlapec otřesnému zacházení dlouhodobě odolával, ovšem v 16. února roku 2019 jeho tělo brutální zacházení už nevydrželo.

„Byl takový ztuhlý. Nohy měl jako v křečích. Osprchoval jsem ho proto studenou vodou. Pořád se nic nedělo. Tak jsem mu dal asi čtyři facky. Pak nějak nemohl polykat, všude měl sliny i s krví. Zkoušel jsem mu proto otevřít pusu vařečkou, pak jsem použil brčko a odsával mu je. Báli jsme se zavolat doktora, že by nám ho mohli vzít,“ popsal otřesný okamžik smrt Marečka u soudu podle informací Expres.cz Kuča.

Soud ho poslal na šestnáct let do vězení. Minulý týden byl převezen do valdické věznice, ovšem hned první den přišla zpráva, že spáchal sebevraždu. Měl se oběsit. S tím však nesouhlasí jeho rodina, která tvrdí, že Kuča rozhodně neměl sebevražedné myšlenky. „Nevěříme tomu, udělala to buď vězeňská služba, nebo vězni,“ uvedla Kučova matka s tím, že od svého syna dostala dopis, kde jí píše, že se těší, až ho jeho blízcí navštíví.

Rodina pro Kuču nyní chystá velkolepé poslední rozloučení! „Půjde o velmi honosný pohřeb. Bílá rakev, farář, kapela a průvod od pohřební služby,“ uvedl zdroj pro Expres.cz, který honosný pohřeb pro odsouzeného Kuču bere jako neúctu vůči Marečkovi.

Před soudem má brzy stanout i Marečkova máma Simona, která je podle informací Expres.cz v jiném stavu! „Od jejích kamarádek jsme se dozvěděli, že je zase těhotná. Je asi v šestém nebo sedmém měsíci,“ uvedl otec Josefa Kuči, který dodal, že Simona v případu utýrání Marečka sehrála daleko větší roli. „Dozvěděli jsme se, že bývalému příteli, který se Simonou byl ještě před Pepou a pochází z Mostu, říkala, že by chtěla o Marečka nějak přijít. To, jak o něj chtěla přijít, ale nevím,“ dodal.

kamcerka ( 6. července 2020 20:05 )

Něco se v cirkvi změnilo? Sebevrahy faráři nepohřbívají a na hřbitově mají separe místo v rohu na odlehlém místě.

Jiřina Ratimcová ( 6. července 2020 16:59 )

Tak snad bude mit tahle zruda pri tom funusu dost narusitelu, kteri si plivnou a nikdy nenajde klid. Misto toho, aby ho ve vsi tichosti zahrabali do hnoje, kam jedine patri, budou si hrat na honoraci, pakaz hnusna! 🤮💩

Aloisie ( 6. července 2020 16:37 )

pokud vím, bílou rakev mívají děti....

Některé ženy nebo muži by chtěli děti a nemohou je mít, protože jim to situace neumožňuje (zdravotní, sociální...)... proč ale mají děti bestie, které jim ubližují? Je to smutné...

moro ( 6. července 2020 15:41 )

A mámu stejnou zrudu bych do toho hrobu přihodil zažívá!

moro ( 6. července 2020 15:40 )

Pokud bude mít tato zrůda hrob doufám že ho každý den někdo zneucti, vědět kde to je půjdu tam denně s celou rodinou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání