Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šokující nález na pozemku Christiana B. podezřelého z vraždy Maddie: Našli tam její fotku?

Autor: ran - 
1. července 2020
05:20

Kolem případu Maddie se objevují stále nová a nová fakta. Zatímco němečtí kriminalisté jsou si téměř stoprocentně jistí, kdo holčičku v Portugalsku zavraždil, Scotland Yard si udržuje odstup. Němci tvrdí, že mají dostatek důkazů, že vrahem je skutečně Christian B.! Některé zásadní informace ale přesto stále tají!  

Německý prokurátor H. Ch. Wolters, který má na starosti vyšetřování podezřelého Christiana B., v případu zmizení tříleté Maddie McCannové, poskytl rozhovor pro australskou televizi. V tom zopakoval, že mají nové přesvědčivé důkazy, že je Maddie po smrti.

Policie již dříve informovala, že na zanedbaném pozemku bývalé továrny, na kterém se za levný peníz usadil právě Christian B., našla v psím hrobě 8 000 videí a fotek na USB discích a počítačových hard discích. Materiál byl zabalený v igelitové tašce. Má na nich být dětská pornografie a záznamy mající spojitost s údajnými zločiny Christina B. Wolters ale odmítá potvrdit, zda mezi nimi jsou i materiály s Maddie. 

Všechno víme, ale nic neřekneme!

„V tomto okamžiku nemám oprávnění se k tomu vyjadřovat, nemohu tedy říct, jestli tam fotografie Maddie jsou, nebo ne,“ řekl prokurátor.  „Co říct mohu, je, že máme pádné důkazy o tom, že je Madeleine McCannová mrtvá a že ji zabil právě Christian B," dodal vzápětí.

„Nemáme tělo ani jeho části, ale víme dost na to, abychom toto mohli tvrdit," je si jistý Wolters. Bývalý obhájce podezřelého Serafim Vieira Christiana B. popsal jako osobu s psychopatickými rysy a uvedl, že by podle něj „Christian B. mohl být zodpovědný za únos Maddie.“

Vyšetřovatelé prý dokonce vědí, že těsně před únosem Christian B. s někým půl hodiny telefonoval, a to velmi blízko hotelu, kde holčička spala. Dále se měl údajně v roce 2017 „chvástat“ před kamarádem, že o případu ví všechno a že je to on, kdo má holčičku na svědomí.

Christian B. v současnosti sedí v německém vězení za obchod s drogami a visí nad ním další nepravomocný sedmiletý rozsudek  za znásilnění ženy (72). Vyšetřován je i kvůli dalším sexuálním zločinům. Těch se měl dopustit nejen přímo v oblasti, kde Maddie s rodiči trávila dovolenou, ale během let i v Německu.

Navzdory všem přesvědčivým slovům z německé strany zůstává britská policie nerozhodná. Případ dál vede jako pátrání po pohřešované. 

svalovec ( 25. července 2020 13:23 )

Pokud to je pravda tak to bude asi hidně velký problém aby si zvykla nas své pravé
rodiče a sourozence bude to asi velký boj ale to ho zmetka by měli němci popravit to co nadělal se nedá vrátit zpět ta holčina bude v ***....nebude chápat co se děje
držím ji palec aby to zvládla pokud je to pravda

Amrasha ( 1. července 2020 18:28 )

Vidím v tom i vinu nezodpovědných rodičů, že tak malé děti nechali v noci o samotě v hotelu, v cizí zemi... Mrazí mne z toho. Hlavně, že se dobře bavili na večeři s přáteli 😭 😭

spania ( 1. července 2020 14:02 )

Té holčičky je mi líto.Pokud jsou si vyšetřovatelé jisti,že to opravdu udělal ten člověk,měli by na něj udeřit a použít na něj takové metody,že by se konečně sám přiznal.

dfghjk ( 1. července 2020 13:45 )

Článek jsem nečtl, reaguji jen na nadpis. Proč nám tam ty přiblblý blesku.cz pokládáš otázku? To čekáš, vole, že ti někdo řekne, jestli tam tu fotku našli? Proč nenapíšeš rovnou: vím h o v n o, tak jen tak talachám, sorry. To by bylo fér!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání