Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tetované oči a hadí jazyk: Modelka (23) za svůj šokující vzhled zaplatila majlant! Další zákroky chystá

Autor: rc - 
25. června 2020
13:29

Amber Lukeová nechala ze své kůže udělat malířské plátno. Třiadvacetiletá rodačka z Austrálie miluje extravaganci a dalo by se říci, že jí dala naprosto nový rozměr. Na těle má víc jak padesát tetování! Nechala si dokonce nabarvit i oční bulvy a nechat udělat hadí jazyk! Díky jejímu zjevu si vysloužila přezdívku Blue Eyes White Dragon (Modrooký bílý drak). Ačkoliv byste na jejím těle stěží hledali čistý kousek kůže, její transformace ještě neskončila.

Mnoho žen je závislých na sebezkrášlovacích procedurách a plastických operacích. Miluje to i Amber Lukeová, která si však vypěstovala závislost na tetování. První tetování dnes třiadvacetiletá rodačka z Austrálie podstoupila ve svých šestnácti letech. „Jakmile mi bylo šestnáct, inspirovali mě lidi kolem mě, abych se nechala tetovat. Chtěla jsem vědět, jaký to je pocit,“ zavzpomínala Amber pro Daily Mail Australia.

Do osmnácti let měla už tři tetování a další a další přibývala. Od té doby si na tělo nechala vytetovat až padesát kérek! „Teď mám víc jak padesát tetování, už nejsem ani schopná to počítat,“ směje se Amber.

Obarvit si však nenechala jen kůži, ale také oční bulvy, které si nechala nabarvit na modro. Takový zákrok je velice nebezpečný, protože hrozí naprosté oslepnutí. Amber však takový risk příliš nevadil. Pro kýžený vzhled by udělala cokoliv.

Procedura trvala pouhých čtyřicet minut. Bylo to velice intenzivní a bolestivé. Oči jsem měla otevřené, zatímco mi stříkačka čtyřikrát vstříkla za oči. Byla jsem slepá tři týdny,“ popsala proceduru. Za transformaci svého těla doposud zaplatila 10 tisíc dolarů (163 tisíc Kč)!

Video  Hadí jazyk a tetované oči: Modelka (23) za extravagantní vzhled zaplatila víc jak 163 tisíc a další proměny chystá!  - Instagram
Video se připravuje ...

Její přátelé jí začali říkat Blue Eyed White Dragon, čemuž se není, co divit. Amber si totiž nechala rozdělit jazyk, který připomíná ještěra či draka a nechala si roztáhnout ušní lalůčky. „Rozdělení mého jazyka bylo také nepříjemné. Nebyla jsem schopná mluvit nebo jíst celé týdny. Mé uši byly velice jednoduchá procedura. Do konců uší mi byl vložen silikonový implantát, který je tvaroval,“ popsala transformací svých ušních lalůčků. „Naprosto miluje svůj vzhled. Přátelé mi dali jméno Blue Eyed White Dragon. Říkají mi tak, protože mé oči a jazyk připomní draka,“ vysvětlila původ své neobvyklé přezdívky.

Přesto, že si od svých přátel vysloužila dračí přezdívku, prý ji v její přeměně podporují. Podporou jí je údajně dokonce i její máma. „Moje máma plakala, když zjistila, že jsem si nechala tetovat oči, ale poté se s tím vyrovnala,“ uvedla s tím, že rozhodně ještě neskončila ve své přeměně. Ráda by ještě změnila své zuby. „Mám v plánu vytvarovat si mé dva zuby na upíří tesáky,“ prozradila své plány na další sebezkrášlení.

VIDEO: Podívejte se na nový pořad o zdobení těla - jak předělat tetování, se kterým už jeho nositel není spokojený? 

Kopretina10 ( 28. června 2020 17:03 )

fuj to je hnusny. takhle si znicit cele telo. ta bude vypadat az zestarne.

villon ( 26. června 2020 22:24 )

Naprostá bomba je ten rozpolcený jazik. Jinak celí jako supr, ale s tím jazikem to musí být úžo zážiteček!

bullshit ( 26. června 2020 16:25 )

Třeba padne rovnou do nějakého zadotovaného hnízda..

Kopyto ( 26. června 2020 05:38 )

Copak teď, ale v nějakých 60 letech, to teprve bude krasavice inteligentní

janka69 ( 25. června 2020 23:41 )

čo sa jej do frasa stalo , že jej tak preplo ???? zahráva sa z niečím , o čom ani netuší čo je....to hrozné zlo......

Zobrazit celou diskusi