Slovenská diva Sisa Sklovská před nějakým časem do médií otevřeně hovořila o tom, že se její manžel, bohatý podnikatel Juraj Lelkes bojí návštěv lékaře a vyhýbá se jim, dokud není zle. „Naposledy ale musel jít k lékaři, muselo se tam něco nutně řešit, tak mi to zabralo nějakou chvíli, než jsem ho zavedla do nemocnice za mými přáteli, lékaři. A ti mu vysvětlili, že musí podstoupit jeden zákrok, bez něj by to jednoduše nešlo,“ líčila emotivně magazínu Nový Čas.

Strach z bílých plášťů však zjevně není tak silný jako mužská ješitnost. Jenom pár týdnů před devětašedesátými narozeninami totiž Juraj Lelkes zvažuje plastiku horních víček, aby se jeho pohled projasnil a vizuálně ho omladil! „Říkali, že mi to padá, že mám malé oči. Ale potom nás zavřeli a přestal jsem se tím zabývat,“ přiznal slovenskému plátku Báječná žena Lelkes.

Už před pandemií viru covid-19 tedy konzultoval s odborníkem onen drobný chirurgický zákrok, jenž v minulosti podstoupila například zpěvačka Dara Rolins (47), herečka Alice Bendová (46), zpěvák a skladatel Michal David (59), herec Martin Dejdar (55) či módní návrhář Osmany Laffita (55). Jak je vidět, skutečně nejde jenom o ženy, ale o celou řadu mužů!

Po koronavirové karanténě však už Lelkes není tak pevně přesvědčen, že pod skalpel nakonec přece jenom dobrovolně ulehne. „Zatím to není definitivní. Nyní záleží na tom, jaký budu mít pocit sám ze sebe, když se podívám do zrcadla. Považuji za velmi důležité, aby člověk měl jakousi sebekontrolu…“ nechal se slyšet muž, jenž musí držet krok se svou o téměř 15 let mladší partnerkou. Ta totiž na to, že je na světě už půl století, rozhodně nevypadá!

VIDEO: Sisa Sklovská: Proč jsem nikdy neměla děti? Mám 4 snubní prsteny, ale...

Video
Video se připravuje ...

Sisa Sklovská: Proč jsem nikdy neměla děti? Mám 4 snubní prsteny, ale... Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
50 fotografií