Už je to rok, co se Týnuš Třešničková vrátila z Instanbulu, kde se dlouhých devět měsíců léčila na soukromé klinice s vážnými popáleninami, které jí způsobil personál místní vyhlášené restaurace při ohnivé show. Od té chvíle se mladá youtuberka snaží svůj život i tělo dát znovu dokupy, ovšem jizvy jsou velké a hluboké, a tak se hojí pomalu a patrně nikdy již zcela nezmizí. S tím se ale prý Týnuš už smířila, začala své jizvy milovat a díky tomu se zase odhalovat stejně jako před tragédií.

S blížící se plavkovou sezónou se proto už fanouškům několikrát předvedla v bikinách, tentokrát však očividně šlápla trochu vedle. Černé plavky totiž ozvláštnila tím, že si z vrchního dílu udělala takzvaný „underboob styl“, a oheň byl na střeše. Ten spočívá v tom, že se výstřih nevytvoří shora, ale zespodu prsou, což se Týnuš samotné zdá velice sexy. Mnohé její sledující to však nehorázně pohoršilo.

„Mě by zajímalo, co to je za módu, že koukají zespoda prsa? To vypadá, jak když ti to je malý, a nebo sis to špatně stáhla. Navíc to musí být extrémně nepraktické a působí to vulgárně,“ zněl názor, který si vysloužil přes tisíc lajků. „Spíš to vypadá, jako kdyby slečna neuměla ničím jiným zaujmout, než se vystavovat jako laciná holka,“ zněl další hojně lajkovaný komentář.„Postavičku máš hezkou, ale ten vršek vypadá opravdu hrozně, promiň...,“ míní další.

„Samozřejmě ti to moc sluší, jen tomu nerozumím, ale hlavní je, že se to líbí tobě,“ zazněla i mírnější kritika. „Aneb když děláš underboob střih plavek, které underboob nejsou,“ sepsula Týnin žhavý vzhled další komentující. Samozřejmě se ale mezi komentáři našlo i nemálo těch, kteří influencerce její částečně holá ňadra pochválili a zastali se jí s tím, že jí to sluší a je krásná a sexy. Navíc jí to takhle schová jizvičky, které má nahoře ve výstřihu. Co říkáte na odhalenější Týnuš Třešničkovou vy? Podívejte se v galerii!

VIDEO: Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh?

Video
Video se připravuje ...

Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh? Falcon

Fotogalerie
56 fotografií